Македонија - Грција, 3. септември, ЦАРЕВИТЕ ПОБЕДИЈА!!!! (72:58)

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^ Абе тие ќе увидат како стојат работите и на време нема да се форсираат и ќе одмараат...ама стартот мора,секогаш има шанси а зошто да одиме со два кога може со четири,однапред даваме утакмици и сакаме големи успеси,ваљда нема пак да се задоволиме со 9-то место.А и на Грциве како пичка им попуштиш џабе.

искрено многу ми е гајле за понатамошниот тек на натпреварите, ама утре сакам да не ЗАПАМТАТ. не е тоа обична утакмица па ке правиме математики и ке филозофираме. мора да се тепа и точка.
абе ГРЦИЈА Е ТОА НЕ Е БАНГЛАДЕШ. се или ништо , да не памтат пак ке речам.
п.с случајно се погодив за светското во германија и го следев натпреварот англија германија на улица. какво тоа беше доживување, посебно каква еуфорија настана за тој голот посебниот кој им го памтеа толку време на англичаните( кој прати знае). сега прашањето е зошто да бидеме ние помалце од германците а имаме толку за памтење!!!!!!!!!
cimg1191g.jpg
cimg1185h.jpg
cimg1181n.jpg

Мора одпочеток да се форсира игра по кош, за да можат нивните високи центри да ги напунат со лични. До крај на прва, почеток на втора четвртина да имаат по 2 лични минимум, тие Куфус, Бурусис, Фотсис, за после да се пазат.

Немам гледано ни една утакмица на грците и ме интересира дали игра скорцијанитис?

Немам гледано ни една утакмица на грците и ме интересира дали игра скорцијанитис?
Не игра Скорцијанитис,се одкажа од репрезентацијата поради тоа што не му даваа да го напушти тренинг кампот на тимот(во период кога имаше приватни проблеми.мислам дека и мајка му почина).

Нема таков.

За разлика од претходниот пат има многу различни играчи, ама сепак се подобри од нас. Сепак очекувам дека нашите нема да се предадат толку лесно.

Само храбро, ко минатата, без многу респект, имаат добра петорка со плус Куфос на клупа, овие младиве многу неискусни се, многу грешеа претходните 2 утакмици.Срце на терен, па што биде, нека биде

искрено многу ми е гајле за понатамошниот тек на натпреварите, ама утре сакам да не ЗАПАМТАТ. не е тоа обична утакмица па ке правиме математики и ке филозофираме. мора да се тепа и точка.
абе ГРЦИЈА Е ТОА НЕ Е БАНГЛАДЕШ. се или ништо , да не памтат пак ке речам.
п.с случајно се погодив за светското во германија и го следев натпреварот англија германија на улица. какво тоа беше доживување, посебно каква еуфорија настана за тој голот посебниот кој им го памтеа толку време на англичаните( кој прати знае). сега прашањето е зошто да бидеме ние помалце од германците а имаме толку за памтење!!!!!!!!!
Не сме ние во кошарка тоа што Германија е во фудбал. 80% Грција, 20% Македонија, да кажеме. Сепак, топката е округла.

Мора вечер да донесат една голема победа, МОРА! Само не сакам да знам колку им е тешко, под колкав притисок се. Нека ги тепаат грциштава, ко народни херои ќе ги пречекаме!

Шутот за два ќе одлучува,они не шутираат многу тројки гледате и каков мизерен просек имаат помизерен и од нас,е сега ние неможеме просекот за 2 поени да го стигнеме но барем да го подобриме и евентуално да надополниме со тројки.Во другото сме тука негде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom