Problemot lezi vo nasiot mentalitet. Iskreno podobro e utre da doziveeme poraz taka i samite motivi ke bidat pogolemi kako i daleku pogolemite sansi vo odnos na kvalitetot na protivnicite na poslednite dva natprevari.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секој ден ќе си трчал по 40 минути?Абе што ви е вас ,на европско првенство ќе чува играчи,па ја да сум таму како еден од најбитните нема теорија да седам на КЛУПА,ќе го изиграм тоа ЕП на ниво па ако треба секој ден ќе трчам по 40 минути.И баш сакам утре да тепаме ,ПАК!
Да, обожувам грци.Он е србин и воли грке. : ) толку ли не сфаќаш.![]()
Немам намера да се докажувам со некого ,вклучувајки те и ТЕБЕ,така да не си морал да ме цитираш,инаку,да ти објаснам колку психички јако ќе делува на нас пораз од грција +20?Ај при следниот цитат ќе пробам.Секој ден ќе си трчал по 40 минути?
Дечко, играме ротација од 7-8 играчи, кога сите играат ротација од 11 играчи. Имаме повреден играч кој со крајни сили се обидува да помогне (Гечевски) и одозгора треба да изиграме 5 натпревара во шест дена.
Ме заболе колку некои сакаат триумф против Грција, и психички и физички ќе ни одговара да истактизираме и да не играме со сите сили против Грција.
Да, обожувам грци.
Затоа нити еднаш во мојот живот не сум бил во Грција, ни на одмор, ни транзитно.
А сигурен сум повеќето од патриотите (вклучувајќи те и тебе) редовно си го сунчаат задникот на грчки плажи.
Немам намера да се докажувам со некого ,вклучувајки те и ТЕБЕ,така да не си морал да ме цитираш,инаку,да ти објаснам колку психички јако ќе делува на нас пораз од грција +20?Ај при следниот цитат ќе пробам.
Фала
Стварно неможам да ве сватам како тоа не ви значи ништо победа над овие од југот...![]()