Serpico
Сковинистратор / I'm Batman
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 11.167
- Поени од реакции
- 702
za maschinengewehr-i.....NE !
Тапо.
Ти дадво бизнис план, најконкретен на свет.
бараш рачка сеа...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
za maschinengewehr-i.....NE !
Za 10 god etapno praam Makedonska Makedonija ... ni krv ni nisto ... nenasilno sve po propis ... sve Makedonec do MAkedonka arievska loza ...mene moze me staite ko kum onaka cisto proceduralno...mada i ne mora :smir:
Тапо.
Ти дадво бизнис план, најконкретен на свет.
бараш рачка сеа...
Aj sea ...NE GO TUPI ...ne sum jas kriv sto si se rodil u kjuse...so facki kako BC i Gwujo........u komsii
Абе кога ќе видам вака од страна подобро да не потпишеме ништо во врска со идентитетот одколку да си потпишеме makedonci. Така во иднина ќе имаме право да си се одзиваме како македонци, кога некогаш ќе бидеме во поповолна ситуација од сегашнава. Подбро ништо да не потпишеме одколку да си се крстиме сами makedonci. Најдобро дај северна македонија за комплетна употреба освен домашна и ајт у пичку матер. Предлог со една реченица и крај!
Уште да разбереше/вте по не знам кој пат откако е напоменато, дека ИМЕТО како такво е од второ значење за Грците, она што сакаат да го постигнат е да ја избришат Македонската нација.
А запомнете, Македонштината мора да се зачува по СЕКОЈА цена.
:pos2::pos2::pos2::pos2: Serpico ti ne si normalen :pos2::pos2::pos2:Метју, ти ли си, крв да ти ебам?
Добро бе брат јасно ни е тоа, ама кога сме ташаци тоа е. Абе ние сега треба да си прифатиме северна, ама во предлог пакетот да нема ништо освен има на држава. И после тоа влези у еу влези у нато, а со само влагање во еу загартирано* ти е декларирање како македонец.
*како што наи направи услуга романја пред некое време, по исти принцип. После од сосема друга позиција можеш да ртазговараш.
When the countries name changes, Greece will look at sorting out the language/ethnicity issues that will arise.
This will be stage 2 of the Macedonian question that is being played out here.
Тоа ќе биде основа за референдумско гласање и согласност од народот дали е прифатлив пакетот на посредникот, во замена за членството во НАТО.