Македонија - Црна Гора | 04.09, среда 17:45 часот |

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Оти овој Самарџиски е толку глуп? На онаков физикус да не знаеш да закуцаш не знам, немам коментар, креле глупо

Оти овој Самарџиски е толку глуп? На онаков физикус да не знаеш да закуцаш не знам, немам коментар, креле глупо

Мене од секад ми бил така нежен, дури и со зборувањето онака...Чуден човек.

Судиите нека влезат да играт за Црна Гора не е проблем ќе играме и против нив.
--- надополнето: 4 септември 2013 во 18:02 ---
3 одлуки против Чековски

Фацава ќе се наоѓа на многу аватари деновиве.

Што е ова со тројкиве,ко издрогирани да се... или Пипан не им дава да даат кош (2 поена) :D

Да не беа глупите судиски одлуки, ќе водевме комотно. Какви само дебилни фаули гледаа...:facepalm:

Судииве се гнаси,Самарџиски е пичка.
Незнам дали му прочитавте од уста на Перо кога му рече пичко одма после фаулот што го направи откако сакарџиски се избрука.

Неколку грешни одлуки на судииве. Особено фаулот втор на Чековски што го досуди врска немаше, како и првиот на Војдан.
Играта е очајна, никаква идеја немаме, се вадиме на индивидуалните акции :)
Самарџиски црепоња засега...
Освен Бо, другиве изгледа им треба време да се разиграат. Гече си ги покажа своите можности со двата коша во негов стил. За бунарот немам коментар :D

Голема дупка имаме во одбрана, многу лесно со една те иста акција ни прават вишоци во рекетот и среќа што се изнауткаа иначе којзнае колку ќе губевме.

Crnogorcive da imaa podobra statistika od slobodni dosega i poveke ke gubevme. Dobro e, spored igrava ke bide gusto, no mozeme da gi tepame.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom