Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас бев пред 3 години со воз до Белград и грубо ти кажувам картата беше околу 30 евра не сум најсигурен.Некој да ми даде инфо колку е повратна до Белград со воз ??
Сигурен ли си ? не з адруго,под тебе ми кажаа 800-900 денари...
Сепак фала.
With a one man advantage the FYR Macedonians even went away to 15:12 and 16:13 – and they pushed their fans to become even louder. Hardly any one of them was sitting anymore, all stood or jumped on the stands.
The first half was completely on the edge, with no team leading with a more than a two-goal margin. The FYR Macedonians could once again count on the great support of their 4000 spectators, which stood as one behind their team.
Едно не ми е јасно, каде се сега сите оние хејтери кои плукаа по Кире!? Денешниот негов натпревар беше за нијанса "послаб" од оној против Германија... Се потврди она што го кажав, кога Македонија победува тогаш Кире е најдобар и никој не ги гледа неговите грешки, кога Македонија губи тогаш се полнат тетратки со "експертски" анализи.
НАПРЕД МАКЕДОНИЈА!