Maкедонија - БиХ, 05.09.2011 20:00

Статус
Затворена за нови мислења.
Луѓе сигурни сте дека 10 автобуси тргнале за Литванија? Јас барам по вестиве ама никаде да најдам

Одличната варијанта

Победи на Македонија и Хрватска:
Македонија 4 бода
Хрватска 3 бода
Грција 2 бода

Најлошата
Победа на Хрватска и БИХ:
БИХ 4 бода
Македонија 3 бода
Хрватска 2 бода
Грција испаѓа

4B96B67DCF4B6C4890D40EBCFAAE58FA.JPG

:pos:

Како синче да му е Бо на Перо....:X3:

Јас ќе го прескокнам мечов и сите останати, неам сили да го следам ова.

Се гледаше дека нашиве беа ептен изморени на мечот со финска, особено Бо, па не очекувам да ни биде вечерва лесно ако Бо е пак во таква кондиција.

Како и да е, се надевам дека со победа ќе идеме понатака, и да пукнат душманите!

Малку е офтопик ова ама дали некој знај за Борче дали после европсково ке продолжи да игра за нас или како е работата?

Јас ќе го прескокнам мечов и сите останати, неам сили да го следам ова.

Се гледаше дека нашиве беа ептен изморени на мечот со финска, особено Бо, па не очекувам да ни биде вечерва лесно ако Бо е пак во таква кондиција.

Како и да е, се надевам дека со победа ќе идеме понатака, и да пукнат душманите!

Аман и со пораз идеме понатака! Прашање е само колку бода ќе носиме дали три дали четири.

Од следните наши натпревари излеа ни еден нема да можам да гледам.... :( Ти ебам и работа и све :mad:

Како и да е се надевам дека денеска паметно ќе одиграме, да не се трошат премногу првотимците. Посебно тоа важи за Бо и Илиевски, овој вториов скоро и да не седна на клупа на претходните натпревари. Може треба сега шанса да добие и Мираковски. Којзнае,чим Чековски успеа да распали со јужните и со Хрватите, може и Мираковски истото против Босанците :D Се надевам на победа и пренос на сите 4 бода во следна фаза.

САМО ГОСПОД ЗНАЕ КОЛКУ МИ Е УБАВО!!!!!!!!!!!!!!
Секоја чест за момците!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom