Maкедонија - БиХ, 05.09.2011 20:00

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Луѓе сигурни сте дека 10 автобуси тргнале за Литванија? Јас барам по вестиве ама никаде да најдам

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Одличната варијанта

Победи на Македонија и Хрватска:
Македонија 4 бода
Хрватска 3 бода
Грција 2 бода

Најлошата
Победа на Хрватска и БИХ:
БИХ 4 бода
Македонија 3 бода
Хрватска 2 бода
Грција испаѓа

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Јас ќе го прескокнам мечов и сите останати, неам сили да го следам ова.

Се гледаше дека нашиве беа ептен изморени на мечот со финска, особено Бо, па не очекувам да ни биде вечерва лесно ако Бо е пак во таква кондиција.

Како и да е, се надевам дека со победа ќе идеме понатака, и да пукнат душманите!

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Малку е офтопик ова ама дали некој знај за Борче дали после европсково ке продолжи да игра за нас или како е работата?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Јас ќе го прескокнам мечов и сите останати, неам сили да го следам ова.

Се гледаше дека нашиве беа ептен изморени на мечот со финска, особено Бо, па не очекувам да ни биде вечерва лесно ако Бо е пак во таква кондиција.

Како и да е, се надевам дека со победа ќе идеме понатака, и да пукнат душманите!
Аман и со пораз идеме понатака! Прашање е само колку бода ќе носиме дали три дали четири.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Од следните наши натпревари излеа ни еден нема да можам да гледам.... :( Ти ебам и работа и све :mad:

Како и да е се надевам дека денеска паметно ќе одиграме, да не се трошат премногу првотимците. Посебно тоа важи за Бо и Илиевски, овој вториов скоро и да не седна на клупа на претходните натпревари. Може треба сега шанса да добие и Мираковски. Којзнае,чим Чековски успеа да распали со јужните и со Хрватите, може и Мираковски истото против Босанците :D Се надевам на победа и пренос на сите 4 бода во следна фаза.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
САМО ГОСПОД ЗНАЕ КОЛКУ МИ Е УБАВО!!!!!!!!!!!!!!
Секоја чест за момците!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom