Македонија-Белорусија(27.01.2016)

• Креатор на темата Креатор на темата Tomasino
  • Време на започнување Време на започнување

Да ја ФИКСИРАМ МАКЕДОНИЈА бе брааат?

• Вкупно гласачи
    34
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кaкo беше oнoa, aкo не не пoддржувaте кoгa губиме не не пoддржувaјте ни кoгa пoбедувaме? :icon_lol:

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Еј ова само два милиона држава сме биле кога ќе го чујам.... Алоооо Словенија колкава е?
Хејтери уште спомнува, оди скриј се, сите треба да го голтнете ова.

Kire be,odi legni si,SE DOGOVORILE da tepaat,se dogovorile be ej,haha,eh be.Za grev ste be vie.
Maska si ti,celiot si maskiran politicar eden.:tapp:
Овие во Барселона се или политичари или филозофи кои прават муабет со дрвата(Бабунски).

А Лазаров е спремен за во ВМРО,како вергла легендата па па па.

Научете се на полошо од ова тек ќе дојде смена на генерации и големо натпреварување со очи нема да видиме...не знам ја шо ќе анализираат па играат 7-8 години истиот костур уште они ќе се поправале, до сеа што правевте пиво пред коперција ли пиевте?!

Митков фосилот,Мојсо гробарот,Министерот,Ацо и Велко-глупи и поглупи 3 дел МРШ ОД РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА ПИЧКА ВИ МАТЕРИНА КОЈ ВЕ СТАИ :mad: Фичо братот каде згрешија твоите...Кој те излажа да се бавиш со спорт алал да му е.
После првенствово дајте нови деца,дајте пасоши на црнци само овие да не ги гледам.За кур ни е олимпијада со скапанициве на луѓе не личат не па ракомет да играат МЕНТИШИ у пичку материну.:yid:

2 милиони жители сме биле само :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: Да ти ебам новинарот затни го овој мамицата у пичка да му ја наебам.Со колку жители Уругвај освои светско,Кина да не доминира у колективни спортови бе кретеноид еден до каде со овие изјави и размислувања бе алооооооо :vozbud:До кога бе со лузерски менталитет со мотото важно е да се учествува се на психијатар под итно!!!

Еднаш бе еднаш Македончето да излезе и да каже ЈАС СУМ КРИВ !!! Нели ви е срам бе да ја барате кривицата во сите други ? Гнасен ми е овој борко жими една мајка , па уште хејтери мејтери стручњаци.АЛо бе ја сум за тебе Џиџи Буфон у ракомет бе црепу еден црепосан.Сто посто сме први во статистика примен гол со играч повеќе на сите првенства до сега.За на крај да каже дека сме мала држава...Срцето ви е лешник јас да ти кажам.

А бе кој играчи сте вие бе? Кој играчи сте вие? Аматери! Соблечете ги дресовите и је*ете си матер сите. А бе вие сте биле нула од луѓе бе.
Се кривам самиот себе сиве овие 5 првенства назад што им верував на аматериве, на ова пи*енцава, на бедниве души, ги сметав дека се луѓе... и мислев дека можат да направат нешто.
Се окривувам што сум трошел нерви, срце ми лупало 200 на саат, сум се внесувал во секоја утакмица. Решив, доста е! Здравјето го изгубив јас на млади години за пи*енца и незналици од секоја репрезентација.
Од мене е толку гледање на овие пи*енца и безкичмењаци додека на донесат тренер што ќе ги крева на шамари. А бе да му влезе на терен и да го запука факау факау факау....испод 2-3 добри шамара да не се. Кога ќе донесат таков може да размислам пак да ги гледам. За крај да ми олесни малце...

ПА ПИ*Е ЛИ ВИ МАМИНО, ЖЕНИНО, СТРИНИНО, СЕСТРИНО......СФЕ ДА ВИ ИЗНАЕБАМ У СРЕД ПИ*КА, МАМУ ЛИ ВИ Е*АМ ВАША НЕПИСМЕНА, АМАТЕРСКА, ПЕДЕРСКА.
НЕ ПОСТОИ ПЦОВКА ДОВОЛНА ЗА ДА ВИ ИЗНАЕ*АМ СФЕ МОМЕНТАЛНО БЕ КРФТА ДА ВИ ЈА ИЗНАЕ*АМ ПИ*КА ВИ МАТЕР ВАША МАЛОУМНА.

И мене ми мириса на продаена, макар шо толку ни е силата, битно Лазаров ќе изјави после натпреварот дека е горд на неговите 16 браќа. Мрш !!!
Za deka ne ni e tolku silata zneme, so protiv edna ebena FAKING BELORUSIJA BEZ RUTENKA, ova mirisa na prodadena ili pred utakmica si imaat zastanto Filipce so Stole na gajba pivo pa mozda toa vlijaeshe na vakviot sramen pristap.

Кире е најдобриот спортист што Македонија го имала али за изјави пичка политичар.А овој борко нека се бави со демографија два милиони сме биле, тука доаѓа тој менталитет до израз и се е јасно.

Да имавме спортски новинари , би го прашале директно Киро , што бара Филип Лазаров на првенството и каков е придонесот негов. Тоа е право прашање. Даде 2 гола и изгуби 30 топки.

Пукоски распука по Македонија, со ваква игра не заслуживме победа, НЕ ЗАСЛУЖИВМЕ БЕ !
Поарно децата од Белорусија нека си бидат пред нас на крај, нас ништо не ни менва дали 10 или 11, не дека и нив ништо му менва, ама барем денес заслужија да победат....

Зборот ,,жално" го опишува денешниов натпревар. Да играш, да водиш и на крај да те победат со еден разлика. Навистина жално..........., а не дека неможевме да ги победиме, зошто и они не беа којзнае колку посилни од нас.

Овогодинешново наше учество на Европското Првенство во ракомет ќе го памтам по водењето со голови кон сите противници се до 55ата минута и предавањето на победата после таа 55та минута. И секако по нерешениот натпревар со Србија кој ни обезбеди пласман за играње понатаму.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom