Македонија А Супер-лига

• Креатор на темата Креатор на темата Tise_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Ajde Tishe praj tabela da vidime do kaj sme i sto bidna so Kutre ke igra li mesto Aksi ili ne.

Јас се пријавувам. Ми се игра Онлајн фудбалче, Пес не ја бива за онлајн, иако ко игра според мене е боља.

Гледам дека Акси се откажал, па ондак ако може на негово место. И не ме стаајте последен, ако може неговите поени да се префрлат кај мене и да ги изиграм неговите утакмици ова коло.

Јас се пријавувам. Ми се игра Онлајн фудбалче, Пес не ја бива за онлајн, иако ко игра според мене е боља.

Гледам дека Акси се откажал, па ондак ако може на негово место. И не ме стаајте последен, ако може неговите поени да се префрлат кај мене и да ги изиграм неговите утакмици ова коло.
PLAY OUT фазата трае уште 2 недели, до тогаш нема да има промена. Третата недела најверојатно ке започне СЕЗОНА 2. Пошто има голем број заинтересирани може да се организира уште еден квалификациски дел за влез во лига. Ова е неофицијално.

нема потреба квалификациски да се одигрува, може сите да не збере па да составиме асална лига од 20 играчи :toe:

За новава сезона ја се нудам да ги праам табелите.

Еве како би изгледало тоа :

2ut3yvp.jpg

5z1nx5.jpg

lol, Зоки си ја има сватено сериозно работава, уште да знае така и да игра :icon_bigg

Ман Утд ако не се појавиш и не кажеш термин, СЛУЖБЕНО 3-0, и опомена за нередовност на форум за време на одигрување на лигашките мечеви.
Два дена те прашувам за термин.

za zokiarsenal.ako znae taka da igra so da kazam .3-0 go vodev prvo poluvreme mi iskluci.

Ман Утд ако не се појавиш и не кажеш термин, СЛУЖБЕНО 3-0, и опомена за нередовност на форум за време на одигрување на лигашките мечеви.
Два дена те прашувам за термин.
:pos2:

Tи кажав вчера после 00..ти беше уклучен на хамачи..ти пишав,не врати..после 15 мин. ти пишав пак не врати и на крај се исклучи..:toe:

Ајде побрзо ако можеш..

П.С. Шо сум ти јас крив што неможеме да се најдиме? Мислам дека ти пишав и на профил,пак не ми врати..па пак јас крив после..цц

Коначно ја изигравме.

MAN-CE-STER - Man Utd Ch 4 - 2

изедначена партија у игра.

2lk5o2g.jpg

ОФИЦИЈАЛЕН ПОБЕДНИК НА МАКЕДОНИЈА А СУПЕРЛИГА КУП

Со ова го добиваме еден од четирите учесници во РЕГИОНАЛНА ЛИГА.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom