Македонец "уништи" Бугарски новинар во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Löwe
  • Време на започнување Време на започнување
Па стварно на овој бугарскиов новинар не му се разбира ништо во првата реченица. Само се разбира „какво мислите за парка“ и толку. Секој нормален би се зачудил што прашува овој. И што вика дедово на 20-та секунда?

Македонија била бугарска, грчка... ма се е тоа БУЛШИТ бре!

Баш сакав истово да го прашам. Замислете наш новинар да им иде по Софија и да ги трола со прашања од типот:
А ти зошто се викаш Аспарух кога немаш жолта боја на кожата, сигурен ли си дека си Бугарин?
А го говориш ли вистинскиот бугарски јазик или само македонскиот дијалект кој е официјален во Бугарија... и слично. Одма се јавуваат лицемерите од ЕУ.

Глупи сме и наивни и прешироко го сваќаме зборот демократија.. На овој треба клоца у гз да му се удри и забрана за влегување да му се даде!

Aх ја да бев,мамето у путка блгарско ќе му го акав.
а јас ако не го врлев во Вардар, па макар и го лежел 20 години,
турко-монголско татарче мам....му..е....или некое наше буг....филче

Уф мене да ми дојдеше ова татарчево, од камени на клоци ќе леташе у вардар, мамичето нивно со кое право вакви прашања поставуваат на сред центар у скопје.

Нека ме запре мене оваков педер по Скопје ах ...

убаво му кажа - што барал Цар Самоил во Македонија,ако бил Бугарин ќе се борел во Бугарија........попросто АМИН

Оф корс е од Македонија :LOL:
--- надополнето: 22 април 2012 во 14:56 ---
Оф корс е од Македонија :LOL:

изгледа новинаров слушнал нешто за историјата не дослушнал убаво али :cuc: на чичево му одржа лекција по историја на глупавиот новинар кој се правеше паметњакович

Пред еден месец го гледав ова се пукнав од смеа браво деденце, али изгледај го целиот клип има и уште неколку анкетирани и приметив цело време старци прашува :LOL:

Само вака треба ремет да се праи со нивните новинари како Игор Џамбазов шо го реметеше Слави Трифунов или како и да се викаше :pos: алал да му е на дедево :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom