Макарони

• Креатор на темата Креатор на темата Lavanda
  • Време на започнување Време на започнување
I jas bas pred malku gi jadev najubavo jadenje makaroni so sirenje i kaskaval malku potpeceni :ojea::ojea:

Па од кога почнав на факултет секој ден јадам (пошто најбрзи за праење се) со сирење обично закон ми се, некогас и со лут кечап.ммммммм

секогаш јадам макарони,скоро секоја недела...ги јадам иначе обични со јогурт,сирење,кечап и мајонез:pipi:

Омилено јадење ми се макароните ги јадам секакви

Јадам еднаш во две недели. Сакам тестенини.

Јадам од година на година,само варени со кечап :)

Макарончиња потпечени, со кисела вода се прават, јајца, и еден куп зачини,млеко, нема што мерак се ама јас не ги јадам многу сестра ми ги обожава, јаде по цело тавче

јадам ама почесто тие малите со павлака мајонез и кисели краставички :vozbud::vozbud:

makaroni jadam poretko, od testenini najvise tortelini

Јас сум мањак за макарони, ги јадам секакви со се
Со болоњеза сос
Потпечени со јајце и сирење во рерна
Со сос од печурки и слнина
Така само сварени со сирење и кечап
Со доматен сос од босилек маслиниово масло и оригано
Како крем салата
Потпржени со путер, маслиново масло и павлака ммхмхмхмхммх

Ај да слушнам ваш предлог , нешто што уште не сум испробала, какви ги сакате, омилени ли ви се колку пати дневно, неделно ги конзумирате???
Какви и да се само да се макарони :pipi:

сакам макарони.....а и само нив знам да ги подготвам па кога сум сама дома си праам макарони со сирење и кашкавал потпечени во рерна и со мнооооооогу кечап и оригано мммммммммм

Макарончиња потпечени, со кисела вода се прават, јајца, и еден куп зачини,млеко, нема што мерак се ама јас не ги јадам многу сестра ми ги обожава, јаде по цело тавче
...слично ми ги прае баба ми...прво мути јајца со сирење и малце кисела вода колку да стане некаква смеса..после макаронете ги ставара у тава и ова мешаното...па после дотура киселата вода и пече..ммммм колку е само супер...:pipi:
..инаку ги јадем со кечап...и свекакви ....обожавааааам:vozbud:

Секакви, само јас кога ќе си ги зготвам! И ги сакам малку повеќе варени, па дали ке се со цирење, доматен или било каков сос, не е битно! Само да ги има пред мене. А ги јадам секој втор ден :pipi:

макарони ли?
макарони јадам си убави се варени со сиренце
ммммм :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom