Макарони

• Креатор на темата Креатор на темата Lavanda
  • Време на започнување Време на започнување
Lele tie makaronite koga bev Italija mi se smacija. Osven za pojadok, za rucek i vecera sekoj den samo makaroni sluzea:)

Потпечени во рерна, или со сос кој што сама си го правам.......ммммм:smir:

Одма кажувај го рецептот, да го спремам.... ептен си ги сакам, затоа пиши да ги спремам на начин на кој не сум ги спремила до сеа , ај плисссс:vozbud:

Обожавам секакви тестенини.Макароните најмногу ги сакам со многу кашкавал и потоа кашкавалот стопен.Милина:)

Lele tie makaronite koga bev Italija mi se smacija. Osven za pojadok, za rucek i vecera sekoj den samo makaroni sluzea:)

Шо не ме викна мене јас ќе ти помогнев немаше да ти се смачи:pos:
Сите јас ќе ти ги изедев.....

закон се макароните, секоја фирма се разликува по квалитетот, хммм не ми текнува на името де бе оние на к-15 шо ги рекламираа, - поим за тестенини, Дивела да не беа. закон се, мене многу ми се вкусни, а вас ?:pipi:

закон се макароните, секоја фирма се разликува по квалитетот, хммм не ми текнува на името де бе оние на к-15 шо ги рекламираа, - поим за тестенини, Дивела да не беа. закон се, мене многу ми се вкусни, а вас ?:pipi:

Да да, Дивела се викаат и најубави тестенини се, навистина. Пред некој ден јадев со болоњезе-сос... мммммммм

Јас ги јадам малку печени, со многу сирење :vozbud:

Обожавам макарони, ама ги сакам едноставно така со рендано сирење или исто со сирење само потпечени..
А со сосови и слично ИЧ не сакам..:nenene:

Најубаво ми е кога на сварени макарони додека се топли, си ставам фета или данско сирење и се топи тоа...и ммммм најбоље е...

Ги јадев секој ден по еднаш кога бев студент од шо морав :)) сега ги јадам еднаш месе4но а може и помалку :))

ги јадам така потпечени во фурна со шунка и сирење, или пак само варени после од горе рендам сирење па кечап и павлака..

ги јадам така потпечени во фурна со шунка и сирење, или пак само варени после од горе рендам сирење па кечап и павлака..
+1 :)
сексови

Не јадам Макарони , понекогаш дома ке направат манџа со макарони аууфф нејкам да ја пробам , искрено ги мразам овие ...

јадам ептен...а и сам коа сум дома само тоа и јајца знам да праам така да неам некој избор...

Макарони се закон бре... Јадам секој ден кога треба сама да си направам јадење ( не знам ништо друго да готвам ) :smir: Најчесто ги јадам само со изрендано сирење и кечап:cuc:

јадам, ама да се во рерна печени со сирење, и со јогурт сетнем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom