Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
мака ми е од бесчуствителни луѓе што не сфаќаат дека повредуваат ....

Maка ми е од кармата ..кп бумеранг ми се враќа, дупло појако !!

мака ми е што нема љубов :tapp: thre's no love in me thre's no love in youuuuu that's why i am leaving tonigh ohhh baby tonight :music5:

Maка ми е што секогаш се избрзувам и не знам да избројам бар до 3 пред да направам нешто а после се каам за постапката:pop:

Maка ми е од луге без чуства кои повредуваат ко што кажа vampgirl.Мака ми е и од лицемерни суштества,од себични кои гледаат само за себе...

Што полагам утре матура а не се осеќам доволно подготвена.
Од топлово.
Мака ми е што компјутеров ми е спор и губам живци со него.

Мака ми е...се опив вчера, а вечерва треба пак да се опијанам.

Мака ми е одвреме-навреме кога гледам дека нештата не се онакви какви што јас си мислам дека се
Мака ми е кога ќе сфатам дека ништо не се одвива по мој план.......ААААААААААААААААААААААААААА.....
I Hate This World, And The People And Everything...:ija:

Мака ми е што сум мрза светска шо не земам да се исперам па морам да и се правдам на мама од каде тие бели дамки на мојте хеланки :/:kesa:

Да, мака ми е.. Мака ми е што другарка ми ја нема нигде и немам ништо чуено за неа недела дена.. мака ми е што еднаш најубавиот ден во мојот живот овој пат се претори во најкатастрофален.. мака ми од самата помисла на резултатите од државна матура.. мака ми е од времево.. мака ми е и од тебе , иако не читаш , и од твојот Симпли д бест ринг тон.. Далеку си од најдобар ..

Мака ми е за нештата што сум можелаа да ги направам а не сум...алии тоа е секогаш има причина што нештата се одвиваат како што се одвиваат (со тоа се тешам ја):toe:

Мака ми е од ситуациите каде што не можам а да не испаднам малер!
Си го сакам срценцето назад бе па! :nerv:

морам да истурам максимално!
После месец ипол дена издржливост дури сеа почнав да попуштам, мАка ми е многу многу, поготово денес, среќа што ве најдов. Абе може ќе се смеете на ова али мака м ие за еден типац. Луѓе прв апт се заљубив ко шо треба нек си ибе мајката . Сакаааааааам гоооооооо, фалееееееееее миииииииииииииииии! Уф, не можам повеќе, а он нејќе да ме виде, а зашо и јас не знам. Абе па нема никоја у негов живот, има 26 години и поминавме прекрасни мигови и наеднаш ме зарежа, ме остави без зборови, ја ке си копнеам магаре едно.... како можеше после месец ипол баш денес да ме фати таа носталгија уууууууууф!

Back
На врв Bottom