Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Мака ми е што тесто физика толко слабо го извадив :(.

Песната кажува се:

срцка толку многу ми е мака веке на овој свет да слушам глупи муабети и да давам совети на луге шо не можат да ме разберат, а на крајот производот е ЈАС СУМ КРИВ. колку повеке на лугево им ги отвораш очите толку повеке се губат во видикот на реалноста, Жал ми е за таквите личности и мислам дека ни психолог не им помага. Туку дај кажи јас да направам нешто забавно оти се уште вината ја чувствувам на себе а немам намера да правам морон од самиот себеси и уште милон години да поминат таквите глупи луге да не ги наречам глупи нема да се опаметат....

Не ми е мака.
- I am Generation Zero , i never maded as a working class HERO !

Мака ми е што не положив Биологија... Душу ли му на професорот... ПА ЗА 6 ПИШУВАВ БЕ СЕЉАК, НЕ САКАМ 10 !!

Мака ми е што си сје*ав пола досегашен живот. Мака ми е што сум кукавица. Мака ми е што направив толку погрешни чекори. Мака ми е што е моја, а сепак не е. Мака ми е што не знам на што сум. Мака ми е што ми се плаче, ми се рика, а не можам. Мака ми е!

Мака ми е од watching people's lives fall apart via status updates & posts.

мене нај многу ми е мака ко ке ми речит мама ај да ојме да купиме нешто за матура или пак трик прашање.. Каде ке се запишвиш на факултет ?:pos2::pos2:

Maка ми е што секогаш се избрзувам и не знам да избројам бар до 3 пред да направам нешто а после се каам за постапката:pop:

Мака ми е од властитутки во државава!

мака ми е што си ги потрошив парите за најскапите чоколадни бонбони во Скопје, рачно изработени со слаткарски раце, а не во големите погони на индустријата и ги фрлиф :@:@:@:@:@:@. а планирав баш да направам прекрасно изненадување, ги купив со радост и исполнета душа :(:(:(

Мака ми е што заебав работа и не можам да си го одржам зборот.

Ама сепак него му е полошо отколку мене го видов тоа во неговите очи, исто како што беа моите пред некоја година. Заебана работа за него аххххххххххх. не му предвидувам баш сјајна иднина :kesa::kesa::kesa::kesa:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom