Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
мака ми е од то шо на луѓето треба све буквално да му објаснуваш пошо ништо не разбират
мака ми е од то шо стално преќутвам
мака ми е од имбецили
мака ми е од луѓе без осет
мака ми е ...

мака ми е од е*аниве испити што напнуваат ко никој :nerv:

Мака ми е што сум тука сама и сум толку далеку од луѓето што ми значат...
Мака ми е што неможам да си направам да ми биде убаво и да почнам да размислувам позитивно...
Maка ми е што се чуствувам толку осамено...
Мака ми е што тек сега сфаќам кои работи во животот вистински треба да се ценат и кој секогаш ќе биде тука за мене...
Мака ми е што цело време мислам на една личност и уште толку се депримирам..
Мака ми е што мислам дека не сум доволно цврста и што се сомневам во мене....
Maка ми е што чуствувам страв....
Мака ми е што се чуствувам толку беспомошно
Мака ми е што ми недостигаш толку многу, а не треба!!!!!
Едноставно мака ми е за се....

Мака ми е што морам јас на крај на лето да бидам тој шо ќе се разболи.
Мака ми е што дури сега почнувам да приметувам некои работи.
Мака ми е што тие работи можеби ќе бидат многу позитивни, иако знам дека најверојатно ќе влијаат негативно.
Мака ми е што се бунам за сосема неважни работи.
И мака ми е што стомакот си игра со мене како ќе му текне.

мака ми е од Србофили,Бугарофили,Гркофили и остали срање од луѓе што ги имаме у државава наша,што плукаат по се што е наше,МАКЕДОНСКО,а свршаваат на некои кои ги боли ташакот за нас,и кои гледаат сегде само да не омаловажат,и да праат будали од нас, МАКЕДОНЦИТЕ
:pov::pov::pov:

Мака ми е што дозволив други да одлучуваат за мене и мака ми е што сега заради тоа останав сама. Мака ми е што не знам да ги проценувам личностите. И мака ми е за се што се случи летово.

Мака ми е шо не беех на концерто на Iron maiden i ac/dc мака ми е шо ни укинаа информатиика мака ми е шо ни ја сменија биологија наставничката мака ми е шо не беех на концерто на сантана мака ми е оти имам само 1 рокерска блуза ....:jaj:

Баш сега ми е мака...
Мака ми е што сум во ваква средина
Мака ми е што немам каде и немам излез
Мака ми е што и покрај сите сра**во животот имам уште
Уште помака ми е што тие фекалии ми ги приредуваат блиските(Зар и ти сине Бруте scene)
Мака ми е до толку што најубавото лето во мојот живот дозволив да ми биде уништено

мака ми е од сите глупави луѓе околу мене
од сите неправилно решени ситуации
од сите ШМИЗЛИ
мака ми е што не можам да патувам низ светот поради глупавите пари
мака ми е што сум осамена
и да нередам оти мн има....

ауууууууууу не да ми е мака ! ! !
која само љубомора ја имам у себе...ке истепам све околу мене... А не чини така...упоште..
глупо се чувствувам.... нон стоп сум у некои депресивни бедои...
секојдневие ке ми стане ова бе...а НЕ ЧИНИ ! ! !
кога и да не сум со неа некако се чувствувам тапо... љубомора до плафон..
ај природно било...ама не можам бе...
шо не можам не можам....една палка и све пос список...АМА НЕ ЧИНИ ! ! !
ми се смее...ама ми е тешко да се насмеам...сакам на некој да му се исповедам за се...да и кажам на Неа што и како е...ми треба утеха од Неа..ај деновиве ке поминат се ке се врати у нормала...да не преминуваме после на антидепресивни средства... ПОКРАЈ ЦЕЛАВА СРЕЌА ШО ЈА ИАМ...ама да не се лажеме ...не е се така розево..и сите си го знаеме...али живот е бе јеботе тоа е тоа...ке се бориме ке живее ...а јас како емоционална личност...не ми е лесно...ај ке помине...да мислиме на убави работи и другарите и Неа...ама не сеа...покасно... ахахахаха ајде идам...

Мака ми е оти се ме боли,не можам да се свртам а да не осетам болка.Мака ми е затоа што и окото ми солзи и ме пече,некако си брцнав и сега не престанува,мака ми е оти сум анксиозна и нетрпелива а знам дека Expectat tempus sapiens и сепак не знам дали го можам тоа.Изгледа не сум мудра,па мака ми е и за тоа.

Мука ми е
- Кога ќе ме фати серка, а се брзам некаде и во тој момент да е зафатено веце-то
- Кога нема цигари, а има сто упаљачи
- Кога има сто упаљачи, а да нема цигари
- Кога мама ќе ме разбуди за да одам нашколо
progress.gif

Мака ми е оти Македонија изгуби одгејците а не мораше:xD:

Мака ми е што ништо не е као шо треба. Мака ми е коа глеам као некои деца имаат супер родители(најмалку што сакам е да бидам неблагодарна, али некад стварно претеруваат).Мака ми е што не сме веќе заедно, мака ми е што морам да глумам дека тотално сум го преболела а всушност го сакам повеќе од се. Мака ми е што морам да ја слушам **** секој ден као труби за нејзиниот потенцијален дечко а никако да напраи нешо со него. Мака ми е од сите шо се праат дека ми се другари е уствари не заслужуваат ни да ги наречам познаници. Мака ми е што саканиот верува во некоу бесмислени приказни кои и те како држат вода :@. Мака ми е шо неам каде па морам овде да пишуем од шо ми е мака. Значи стварно ми е мака!

Мака ми е...Наседнувам по незнам кој пат на иста ситуација, и најлошо-шо уште верувам дека некој дел ќе биде поразличен од претходниот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom