Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
maka mi e.. u p.m. maka mi e. maka mi e sto znam deka jas se borev, do kraj so posledni sili, a ti.. samo si zamina. zar celiot toj trd trebase tuku taka da pomine?????????????????????? stvarno ne mi e jasno, do volku daleku isturkavme za samo eden den da dojde i ti da mi reces deka veke ke te nema. da te izbrisam od mojot zivot so korektor kako nikogas da ne si postoel. toa e veke zae*aniot del... ti ne bese samo prikazna vo mojata zivotna kniga, ima eden golem del kade sto ti si taa kniga. i sega jas so da pravam??? samo da te pustam za ti da uzivas? tolku li e lesno da odis po polesniot pat? ne mi se jasni tie raboti i maka mi e od toa. ne mi e jasno kako mozese ovoa da go napravis? maka mi e ....

мака ми е што интернет сообраќајов го исцедив и сега е многу бавен и нонстоп ми паѓа конекцијата, па redial му правам на секои 5-10 минути:vozbud:
кога ли ќе дојде 1-вииииии
мака ми е што денес тие 5-10 минути се претворија во 5-10 секунди:kesa:

Мака ми е од луге кои са манјачат:nesvest:, од луге кои не знаат за доста :nesvest:

мака ми е од интернетов....после 3-ти секој месец даунлоадирам со 30Кб/с.....

Мака ми е што не сакам да му се лутам а ми дава милијарда причини да му се лутам
Мака ми е што не можам да се помирам а ни да го прифатам неговото никакво одвратно однесување...аххх леле колку ме нервира тоа
Мака ми е што некои работи никогаш нема да ги сфатам, можеби затоа што не ми биле доволно добро објаснети..
Мака ми е што не можам да прекинам да мислам на него и да ми фали иако не ме заслужува ни атом од мене ...
Леле Макаа ми ее......:icon_frow

ме боли бре вратот веќе неколку дена!!!:vozbud:Ме нервира многу:(

мака ми е за сите денови кога бев неверојатно неподнослив за сите денови што те повредував во моментиве давам се од себе никогаш повторно да не се деси истово што и неделава што завршува....верувај ми дека сакам да ми простиш и ке направам се тоа да биде така....

Мака ми е од неодговорноста на сестра ми, од тоа што е размазена до бескрај, што уште ја третираат како мало дете, и што не кажала дома дека нема да спие тука !!!!
Е мака ми е ма од тебе аман мака ми е!!!!!!!!!!!!!!:tapp:

Од државава ми е мака, од институцииве ми е мака, од неписмени и неразумни луѓе...и уште од многу други видови кои себе се нарекуваат луѓе

Мака ми е што немам кредит да и вратам.

мака ми е шо цела плата ја потрошив за една недела и сеа се гребам :nesum:

Мака ми е од ограниченоста на луѓето, од нивната неспособност да погледнат подалеку од својот сопствен нос, од нивниот простотилук и неразвиеност на сопствената свест и совест и нивната потреба да плукаат по некого само колку да плукаат, бидејќи немаат друга работа.

Што е тоа во луѓето тажно што живеат во животи туѓи?

Мака ми е што требит да учам:jaj:

Ја во последно време имам еден проблем што не ме мачи само мене туки и многу мои другари и врсници.Се ми е тапа.Буквално се.Немам амбиција за живот,немам цел,немам двигател за понатака.Пробав да се тргнам од таа некоја си монотонија и да пробам нешто ново али мислам дека уште не го најдов излезот,успевам само за кратко време.Изгубив интерес за многу работи во животот поради непозната причина и продолжувам да се бедирам и да паѓам во депресија,а најлошото е што не знам кој е проблемот.Школото тотално го баталив,ни на крај памет не ми доаѓа да фатам книга и покрај тоа што се ближи крај на година,а јас ги расипав оцените.Со старите не правам муабет освен карање.Не правам воопшто ништо конструктивно.Се почесто имам флешбекови за тоа што ми се случувало пред некои 5-6 години и колку сум знаел да бидам среќен и да се занимавам со најмали нешта.Се осеќам како нус појава,бескорисна маса,а имам 16 и мислам дека ова не е баш нормално за моја возраст.Можда изгледам како фрик али се надевам дека некој ме разбира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom