Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Мака ми е што не можам да кажам шо ми лежи на срце,шо не смеам да напнувам и што немам вино до мене..
Мачно е дури..

Мака ми е што ми треба пола саат за да го изговорам болдираното.
Најмногу од се ми е мака што премногу вложувам и се посветувам на другари и другарки.
И мака ми е што се растопи снегот. И мака ми е што Лил Стар неќе да се конвертира... :/
Мака ми е, ама среќна сум. :smir:

мака ми е што интернет сообраќајов го исцедив и сега е многу бавен и нонстоп ми паѓа конекцијата, па redial му правам на секои 5-10 минути:vozbud:
кога ли ќе дојде 1-вииииии

Мака ми е што секоаш кој ќе си речем ова не го праем и ја пак ќе го напраем:kesa:

мака ми е... дужам 100 евра а не знам како да му кажам на тато :toe: ени адвајс ?

мака ми е што интернет сообраќајов го исцедив и сега е многу бавен и нонстоп ми паѓа конекцијата, па redial му правам на секои 5-10 минути:vozbud:
кога ли ќе дојде 1-вииииии

Мака ми е кога би можел би ти помогнал јас имам 6 гига вишок!:smir::wink:

zemi od drug pa vrati gi na toj na koj so si duzna :)))) pa ke duzis na drug covek :))))

хехех да имаше од кој да зеам само хахахах
едит: а бе мама и тато знаат дека треба да доплатам на другар ми, ама не чак 100! они не сметат ни на 50 мислам ја ... ц ц ц ќе се избесам , ама шо да праам ќе кажам ќе се дерат ке цркат ќе викат... и тоа ќе мине ... јбг

lele be maka mi e sega treba da spijam a mnogu mi e maka da spijam

Абе играј спортска. :smir:
да бе имат ми кажано, као демек почетничка среќа сигурно ќе фанеш... ама нешо... нц не знам... а бе коццка не е за мене , баксуз сум :)

Абе сеа, предлог мој. Освен ако не ти текнуе некој попаметен, а притоа да не дознае тато ти :)

Абе сеа, предлог мој. Освен ако не ти текнуе некој попаметен, а притоа да не дознае тато ти :)

а бе сеедно... мака ми е ... хах... колку да не бегаме од темата де

У право си, ја пишав прееска што ми е маката. Така да до наредна мака, не пишуем овде :helou:

Мака ми е од евтини цигари, евтин алкохол и евтини патики....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom