Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Mака ми е што ја изгубивме нашата ѕвезда.
Мака ми е што толку млад,само 26 години имаше.
Мака ми е што животот е толку суров,а и Господ.
Зошто мораше да ни го земи единствениот ангел?

Мака ми е што бев глупача и не отидов на последниот концерт.
Мака ми е што мораше да се случи ова.
Мака ми е што отиде премногу млад.
И мене ми е заради тоа најмногу криво!затоа што не појдов на концертот,а требаше да одам!но не отидов заради мојата комшика Жаклина!Мака ми е затоа што овој кошмар се случи!

Мака ми беше и мака ми е што слушнав дека Тоше вака загина.

Најдоброто што го имавме во Македонија,никогаш нема повторно да се роди ваков човек,дете бре 26 години имаше само.

НЕ ГО ЗАСЛУЖИ ОВА!!!

Ин мемориам ...штом го прочитам ова на екраните,солзи ми течат.

Засекогаш ке те сакаме Тоше!!!
Нема потреба ништо друго да се каже... Сосема се согласувам!
Ај нека почива во мир... :'(

Мака ми е што немаме веќе прав ангел во Македонија.

Мака ми е што загубивме ваква ѕвезда, а уште повеќе ми е мака што ги слушам неговите песни, а тој веќе никогаш нема да запее :(:(:(:(

Maка ми е шо постојат лицемерни, лигави, злобни, себични луѓе, кои сето тоа го кријат зад убавина или милост или некоја друга нивна вештина! Со лижење газови и солење памет и драматизирање и патетикосување се движат низ животот...кутри бедотии, црви. Лигавете си се по вашата патека, и не ми се мешајте у односите што сум ги изградила со луѓето кои ги сакам, тоа што мене ми иде супер а вие се трескате од ѕид; па, ете, ЈЕБИГА!

Мака ми е што го нема повеќе
Мака ми е што само добрите луѓе умираат
мака ми е што никогаш повеќе нема да го видам
Мака ми е што не се договорив порано да се видам со него
Мака ми е што никогаш повеќе нема да ја видам неговата ангелска насмевка
Мака ми е што никогаш повеќе нема да го слушнам неговиот ангелски глас
Мака ми е што никогаш повеќе нема да одржи концерт
Мака ми е што не се ожени со љубовта на неговиот живот
Мака ми е што умре така млад
Мака ми е што повеќе го нема
Мака ми е што сега само ангелите го слушаат твојот глас
ТОШЕ ТЕ ОБОЖАВАМ!!!

Мака ми е што те чекам да ми се јавиш а тебе уште те нема................

Мака ми е зашто го прочитав овој текст. Не можам да поверувам дека некој го напиша ова „moze da zvuci naivno i simpaticno, ama "ova e prokletstvo koe ja sledi makedonija" i "umre poslednata nadez za ovaa zemja" (kazano isto taka od taxisti, tetkici u trafika, od zenata sto se javi u chumu, no i od vesna petrushevska na samiot pogreb) zvuci porazitelno kako javno mnenie i odraz na mentalitet.“
Најверојатно таа дама не одгледала дете па затоа не знае колку е полесно да издигнеш поколеније на вистинскиот пат кога за пример го имаш Тоше. Зарем треба да се редат причините, почнувајки од најобичните работи како не пуши и не пие. Зарем не беше он најголемиот пример за човек кој со сета своја љубов и пристапуваше на било која работа. Па замислите која енергија е таа кога за хуманитарен концерт остана на бина повеќе од 4 саати. И да не набројувам понатака за што се тој беше икона. Сите ја впивавме неговата енергија. многупати беше потик за многумина. На многу родители им беше полесно заедно со ТОШЕ. Се надевам дека ќе го сватиш значењето на тие реченици што ги цитираш и некогаш поради тоа ќе кажеш МАКА МИ Е.

Мака ми е заради прасето.... Мораше и тоа? :(:(:(:(:(

Мака ми е што сакам да го гледам последното интервју на Тоше...ама не можам,ме боли...

Мака ми е од неискрени,исфрустрирани, дволични и конфузни !!!

Мака ми е од вистината за многу работи...ме скренува веќе долго време.

Мака ми е што сум на работа,а ТИ ме чекаш,знам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom