Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Мака ми е што сум сам после година ипол

[Едитирано од модератор]

Мака ми е од тоа што имаш милион блиски луѓе, а ниту еден не е со тебе кога најмногу ти треба, али живот иде даље:toe:

Мака ми е од тоа што имаш милион блиски луѓе, а ниту еден не е со тебе кога најмногу ти треба, али живот иде даље:toe:
Пеперутке, јас сум ти далечен, али и те како би бил уз тебе, за тебе 3 женски ќе варам, упс изневерувам, не сум канибал да готвам луѓе ;)

Пеперутче,најмногу блиските разочаруваат,али не се секирај,мози и некој далечен да ти се најде.Еве од мене за мало располозение :smir:
А пак мене ми е мака сто деновиве мози ќе бидам дезурен на работа.:toe:

Он ти ја полни главата и ти го пере мозокот...знам.
Да замениш некој со кој што се дружиш 10 години со некој ојле-дојле шо го знаеш е*ани 3 месеци...стварно треба да не ти фаќа црпката.

А пак мене ми е мака сто деновиве мози ќе бидам дезурен на работа.:toe:

КАЛАП, не се жали и јас сум дежурен во петок додека сите дома одмараат. А требаше да бидам и во недела, ама имам многу обврски во понеделник па ваљда ќе се сменам со некој колега.

Веќе мака ми е да ми е мака....
Затоа не ми е мака:salut:

Maka mi sto i denes sum dezuren, a veke dezuram od petokot.

Мака ми е што не сум со тој што сакам да бидам,а толку многу ми требаааааааа

МАКА МИ Е!!-јас го сакам а тој не ме сака!! :toe:
Ма не ова беше срочено ради рима. . .
Инаку мака ми е за мене и за мојата неодлучност, за мноогуте премолчени слабости и за недобројните голтнати кнедли тогаш кога требало да изблујам оган!!!!!!! не е одмаздољубиво-ама ќе им вратам!:pipi: аааа и понекогаш мака ми е како само наивно се залетувам да верувам во некој што не заслужува ни да го сожалуваш!! и мака ми е и кусок сум за неколку суштествени прашања зошто не биле поставени. . . . зошто единствените глупави прашања се оние што не биле поставени!! значи, сеа одкога се одмакосав ќе соберам храброст да ги добијам одговорите...?!?!?:toe:

Мака ми е што луѓето околу мене не приметуваат дека можат да навредат некого со своите шеги...

Мака ми е од лажи надежи, мака ми е од идиоти машки што ти даваат лажна надеж, мака ми е тоа што на моите дугарки им е ограничен излез и јас неможам да седам колку сакам зашто неможам да седам сама, мака ми е што моите секогаш ми кажуваат кога да легнувам и неможам да седам колку сакам, мака ми од тоа да се заљубувам у машки што имаат женски, мака ми е што морам да пијам апчињаи не смеам да пијам алкохол, мака ми е што не сум каква што сакам, мака ми е што никој не ми понудува да се муваме.....

Кога без причина се лутам! Мака ми е што најмногу внимание обрнувам на ситници.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom