Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Mak mi e od ova uchilishtevo i od fizikalnava! :nerv: Maka mi e , ne se trpi vekje

Мака ми е од празниот осеќај што ме голта, ме пие и ме крши.

Hold me, there's too much tension
Grade me, I'm fucking hungry
Help me, I'm fucking cornered
Grade me, you might be right

Lightning fucking around in my head
Fierce, dangerous, pathetic, fucked up
People freaking every day
White lights inside
What do you want

Cold naked man, picked off his scabs and
Fed them to the pigeons
Help him, he's fucking cornered
Grade him it might be fun

Lightning fucking around in my head, [etc]...

Hold me, something's happening
Help me, somebody help me
Hold me, I'm fucking hungry
Help me, I'm right here, who are you?

Naked man you say you saw
Fed them, to the pigeons
Help him, he's fucking cornered
Grade him, it might be fun

Lightning fucking around in my head, [etc]...

Help me, I'm fucking hungry
Help me, I'm fucking up
Hold me, some fucking help

Sith

Мака ми е што неможам да излезам надвор и да фатам малку воздух. Болен сум.

Мака ми е оти некои луѓе не можат да ме сфатат на начин на кој треба да бидам сфатена...

Мака ми е кога ќе ми текне дека има уште 3 доооолги недели до распустот, а само за него живеам периодов :)

Tired of being sorry......
Tired of waithing....
Tired of being nervous about THAT job..........

мака ми е што не си учев порано за колоквиум , сеа ќе се малтретирам до сабајле, и пак нема да научам ко што треба.Ама па, ич не ми е мака за работите што ги правев кога требаше да учам.

~*~

Мака ми е што сум млада, мака ми е што не сум помлада ...
Мака ми е што уживам до смрт во болката, што си пуштам крв секогаш кога во раце ја земам тетратката со цветови на неа, што не сум заборавила иако помина повеќе од пола година, што да можам повторно се би повторила и би се трудела да не ме фатат овој пат.
Мака ми е што не зборував со тебе кога требаше, што те оставив таму каде што те најдов.
Мака ми е што денес ми ги разбудија старите духови кои роварат низ месово како да е од кал а не суштество од емоции.
Мака ми е што не знам каде си, добро ли си, мака ми е што сум прегорда и преегоцентрична за да ти кажам како ми фалиш, како илјада после тебе не вредат како тебе.
Како ти беше единствениот што беше се и беше ништо, човекот за кој можев да се убијам за да живее ... ти си сенка во мојот живот, пријателе, најголемата, најстрашната сенка.

В.& В.

Вагичке моја слатка, мојот 11 октомври си ти ... нека ти се среќни 18 злато мое најмило ... наскоро и јас ќе имам толку, ќе се вратам1
Нема да ме спречи овој пат полициската кола, верувај!!!

Шо ми е мака мене...умммм...не знам.Шо може да ми биде на пример?Мака ми е шо неможам да правам муабет по телефон со тебе,извини,ама стварно неможам сеа...немам волја за тоа,ама баш никаква.
Мака ми е...шо два дена по ред не зборувам со татко ми,знаев дека ке ми биде мака после сите тие зборови шо му ги изнареков.
Мака ми е што ја лажам мајка ми,колку само ми тежи вистината во мене,некој ден,не знам...ке ме убие.Ако,подобро мене отколку неа.
Мака ми е...што нема емоции во мене.Има,ама знам,осекам дека не е она вистинското.Премногу се лесни за контрола.Неможат да ме преплават,неможат да го извадат најдоброто од мене,ја немаат онаа грандиозна сила,која може да ме дигне тооолку високо,да направи да летам,да ме направи бог,бог на секоја моја клетка,секое најситно делче од моето тело...
Мака ми е за се што се случуваше.Не се каам,ама глупо се осекам.Не требаше да се однесувам така препотентно,посебно не спрема некои луге кои ми се толку блиски.Ми беа...знаев,знаев дека имаат проблеми,знаев дека им е тешко,знаев дека они се надеваат во мене да го најдат оној кој ке ги ислуша,можеби ке им даде совет,можеби ке им помогне некако...ма не,доволно ке беше само да ги ислушам.А шо напраив ја?Им го свртев грбот.Ми биле досадни.Толку лесно,без никакво размислување.
Мака ми е што некогаш ги одбивам сите од мене.Едноставно,кога сум со други,сакам да сум сам.На моменти се повлекувам во школка,во мојата имагинација,бегам од овој свет и се повлекувам во мојот.Таму сум безбеден,да,ама што останува тука,во реалноста?Две раци,нози и глава и капа на неа.Само тело.Без дух во него.Само обична фигура што постои и се гледа,додека нејзината енергија е тооолку далеку.А не треба така.Потребен ми е овој свет.Зошто бегам?Од што се плашам?Што ми недостига?

mene mi e maka koga majka mi ke me natera da ucam.vnukot na baba A:nenene: ne ne ne

Мака ми е што скоро ништо не знам како функционира во оваа земја, а и тоа нешто што го знам го презирам. Мака ми е што сум сам, по цел ден сам, недели и месеци сам. Мака ми е што не пишуваат. Мака ми е што немам гушнато некој асално 5 месеци. Ебаго.

Мака ми е што на другарка ми и` е многу тешко.
Мака ми е што се претворив во човек што не верува... Што се сомневам во она во што порано верував, во она во што веруваат другите...
Мака ми е што се сменив, порано ми беше поедноставно...
Мака ми е што премногу мислам на нешто што колку и да се трудам не можам да го `смислам`
Мака ми е што ги прекршувам ветувањата што си ги давам на себе...
Мака ми е што посегнувам по пороци... и што не сум добар човек...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom