V
Viktoranius
Гостин
ЕДЕН Е ЈОЦО !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако сакаш да знаеш имам 17 години прече ли ти нешто?
Абе саа ако има нешто против нека се изјасне.. знам как е да немаш тим шо 17 години нема финале а не па титула.Нејкам да се карам со никој и не ме задевај .. каков сум таков сум .. за мене сум си.. разбра?
Ааа нем да се замараат, абе како што сме искрани оклу потеклото на античките македонци ќе видиш што ќе биде во солун, а и овде ако дојдат нивни навијачи
Ак незнааш одаах и порано на кошарка и ка не беше конкурентен тимо за титула.одаах на поло трејд ,имаше тогај амбиции за титулата имаше 3 американци,еден бугарин,овој нури,јане петроски и др наши играчи. Исто така одев и на неметали огражден кога играше да гледам. да не набројувам играчи од таму.Едноставно ги пратам сите случувања освен ракометот.ЈАСНО?!
SRAMOTA...............ako ova lici na kosarka, a posebno na finale...bravo treba za dvete sali i klubovite kazni so drugpat nema da im tekne da napravi nekoj vakvo nesto, ako uste im davaat kazni sto moze i obicen covek da gi plati nisto, prikaznata ke prodolzi..................i dzabe sto ovaa godina e najjako prvenstvoto vo poslednive 10 godini koa senka mu stavvaat sekoe kolo vakvi problemi, coek da nemoze da odi da gleda kosarka.....treba majmuni so se dert i frlaat sisinja i zapalki na teren
:nerv: Не флезеее Зомимак у супер лига :nerv:
И јас исто така ги гледав Поло Трејд и Неметали ... А пред неколку дена гледав слика од Неметали Огражден и на сликата незнам дали беше Емил на Фени тренеро или тај на МЗТ тренеро ... Професоро ми го покажа ама не ми текнува кој е?
Ак незнааш одаах и порано на кошарка и ка не беше конкурентен тимо за титула.одаах на поло трејд ,имаше тогај амбиции за титулата имаше 3 американци,еден бугарин,овој нури,јане петроски и др наши играчи. Исто така одев и на неметали огражден кога играше да гледам. да не набројувам играчи од таму.Едноставно ги пратам сите случувања освен ракометот.ЈАСНО?!