Мак баскет плеј оф

• Креатор на темата Креатор на темата atanase
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тии збогатии се! Којзнаа едвај чекат пак да има инциденти пак да земат 100.000 :)

Абе саа ако има нешто против нека се изјасне.. знам как е да немаш тим шо 17 години нема финале а не па титула.Нејкам да се карам со никој и не ме задевај .. каков сум таков сум .. за мене сум си.. разбра?

Ако сакаш да знаеш имам 17 години прече ли ти нешто?

Мене лично не ми пречЕ, ме заболе таквото колку имаш, само постот што ти го цитирав ми кажува дека.....ај уствари си знаеш.

Абе саа ако има нешто против нека се изјасне.. знам как е да немаш тим шо 17 години нема финале а не па титула.Нејкам да се карам со никој и не ме задевај .. каков сум таков сум .. за мене сум си.. разбра?

Па да не си за мене?!? 17 години нема финале?!? Вот д Фак. Дали титулите те тераат да навиваш за некој тим. Навиваш само кога имате конкурентен тим, затоа ни е срање навивачкава сцена и не само таа. Посетеност во салата имавте 300 кога не бевте конкуренти, не ни знаевте кој игра во вашите клубови, така да немој многу многу да мрсиш муда за глупости. Навивам јас за Мзт Скопје имал титула или не, имал конкурентен тим или не. За тебе сум људина, човек и пол, човек со срце, човек што знае да сака со срце, титулите не ја покажуваат љубовта на некој кон својот тим, љубовта се покажува кога тимот ти е слаб, лесно е да навиваш кога тимот е јак, ела да те видам навивај кога ти е слаб, или тогаш ке си гледаш НБА на телевизија. Многу јасно, ве знам сите како дишете, така да ПСТ. ЈАСНО????
Ааа нем да се замараат, абе како што сме искрани оклу потеклото на античките македонци ќе видиш што ќе биде во солун, а и овде ако дојдат нивни навијачи

Не викав за навивачте, туку за тимовите и нивното залагање во овие натпревари

Арно му кажа Радикал..Шо навиваш за Струмица оти освои титула ли ако не освооше немаше ли да навиваш....Инче јас ка одаах да ги гледам огражден ка беше без пари картата оти никој не одаше хехеххе имаше 30 души у саалта.....Не ми беше важно дали ќе освоот титула или не ми беше важно да гледам кошарка.....

Ак незнааш одаах и порано на кошарка и ка не беше конкурентен тимо за титула.одаах на поло трејд ,имаше тогај амбиции за титулата имаше 3 американци,еден бугарин,овој нури,јане петроски и др наши играчи. Исто така одев и на неметали огражден кога играше да гледам. да не набројувам играчи од таму.Едноставно ги пратам сите случувања освен ракометот.ЈАСНО?!

Ак незнааш одаах и порано на кошарка и ка не беше конкурентен тимо за титула.одаах на поло трејд ,имаше тогај амбиции за титулата имаше 3 американци,еден бугарин,овој нури,јане петроски и др наши играчи. Исто така одев и на неметали огражден кога играше да гледам. да не набројувам играчи од таму.Едноставно ги пратам сите случувања освен ракометот.ЈАСНО?!

:nerv: Не флезеее Зомимак у супер лига :nerv:

И јас исто така ги гледав Поло Трејд и Неметали ... А пред неколку дена гледав слика од Неметали Огражден и на сликата незнам дали беше Емил на Фени тренеро или тај на МЗТ тренеро ... Професоро ми го покажа ама не ми текнува кој е?

SRAMOTA...............ako ova lici na kosarka, a posebno na finale...bravo treba za dvete sali i klubovite kazni so drugpat nema da im tekne da napravi nekoj vakvo nesto, ako uste im davaat kazni sto moze i obicen covek da gi plati nisto, prikaznata ke prodolzi..................i dzabe sto ovaa godina e najjako prvenstvoto vo poslednive 10 godini koa senka mu stavvaat sekoe kolo vakvi problemi, coek da nemoze da odi da gleda kosarka.....treba majmuni so se dert i frlaat sisinja i zapalki na teren

SRAMOTA...............ako ova lici na kosarka, a posebno na finale...bravo treba za dvete sali i klubovite kazni so drugpat nema da im tekne da napravi nekoj vakvo nesto, ako uste im davaat kazni sto moze i obicen covek da gi plati nisto, prikaznata ke prodolzi..................i dzabe sto ovaa godina e najjako prvenstvoto vo poslednive 10 godini koa senka mu stavvaat sekoe kolo vakvi problemi, coek da nemoze da odi da gleda kosarka.....treba majmuni so se dert i frlaat sisinja i zapalki na teren

Да бе да ... Така е тоа ... Ај дај ми ти на мене 170 000 денара ?

Тава не е НБА !

Прават такви работи шо никој ги нејке ама плакат ного високи казни за тва. Мислаш така лесно се дават 200 000 илади денара?

:nerv: Не флезеее Зомимак у супер лига :nerv:

И јас исто така ги гледав Поло Трејд и Неметали ... А пред неколку дена гледав слика од Неметали Огражден и на сликата незнам дали беше Емил на Фени тренеро или тај на МЗТ тренеро ... Професоро ми го покажа ама не ми текнува кој е?

На МЗТ, Марјан Лазовски, после беше Перо... ка се презвикуваше не ми текнува, па тама реди ги пожарникаре, билетаре... :))

05.06.2008 :: Познати официјалните лица за мајсторката

Денес во просториите на КФМ беа извлечени судиите и делегатот на последниот шести натпревар од финалната серија “подобар од седум“ помеѓу Струмица 2005 и Фени Индустри.

Судии на натпреварот се Марјан Мицевски, Петар Денковски и Игор Митровски, а делегат е Владимир Макревски.

Натпреварот се игра на 7 јуни (сабота), во струмичката сала “Парк“, со почеток во 19 часот.

А овој стариот шо судеше во струмица да не знае некој как се презива?

Хехе, а што се 200.000 денари за клубови со пола милион евра буџет ?

вака кога ве слушам сите сте иделе и тогаш, а тогаш во финале со Работнички имаше посетеност од едвај 300 души и тоа кога ке дојдеа Сити Парк Бојс. А тоа кој играл, може си ги гледал на телевизија или си слушал постарите. Не ги знаеш ни Јоксимовиќ, ни Рамбо ни никој, играчи кои ставиле трага во Струмица. Молим те, лажи други, мене неможеш да ме лажеш, ЈАСНО?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom