Мајкл Џексон

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
koga go slusam ne slusam deka e pedofil,deka e poremeten....nego slusam top muzice:dobar ritam i top tekst.drugoto ne mi e vazno!
stvarno ne znae kolku pari ima??? :)

kako muzicar go postuvam. eden od najdobrite muzicari na denesninata. No rabotite sto gi prave, koi se posledica na traumite od detstvoto, se tragicni. mu ja unistija karierata i od King of Pop stana eden od najskandaloznite i najomrazenite lugje vo svetot. Navistina e steta bidejki da ne se slucea scandalite i plasticnite operacii, koi go napravija da izgleda kako mutant, kojznae kolku prekasni pesni ke napravese. No nas ni ostanuva da gi slusame negovite stari pesni i da go pametime kako eden od najdobrite muzicari na site vreminja.

Abe luge be sakajte ja muzikata
MJ e zakon koj moze da igra kako neko NIKOJ.
Koj moze da pee kako nego NIKOJ
pa kutete site togas so go mrazite

abe so si e zakon zakon si e
smooth criminal; no.1
beat it
dirty diana
man in the mirror
give it to me
who is it
black or white
liberian girl
Hitovi so ne umiraat

абе кој мајкл џексон ! има некој 2 убај песни,педофилиште гнасно,блак
што е бело пластично и опасно по вашите деца - мајкл џексон

Не го вреѓај. Тоа што сака да им дава на деца од сокчето на Исус (читај: вино) не го прави помал неговиот удел во музиката. :)

Али ипак Thriller e најпродаван албум на сегашницава.......

Мајкл е the real king of pop music,многу го слушав како помал и сеуште му ги сакам постарите негови песни поготово од албумот Thriller....беше и остана еден од најдобрите музичари во популарната музика без разлика на сите негови скандали и глупости...најголема глупост му е тоа што од црнец стана белец со лице кое му се распаѓа,но сите тие глупости му се последици и трауми од лошото детство што го имал,но тоа воопшто не му ја намалува вредноста на врвен музичар

vodkamixx напиша:
Мајкал Џексон е легенда бе, основоположник на brakedance-от, крал на поп музиката, али шо ги лаже децата за да ги легне, негов проблем. :)
KRAFTWERK SE IZUMITELI NA BREAKDANCE-OT

Mајкал Џексон е закон чоек само незнам дали ова афериве се вистинити. НЕго тоа и го уништи иначе чоекот има мн добри песни и добар стил.

Супер пејач, со премногу хитови шо ми е мака да ги пишам сите. Billy Jean, Thriller, Black or White, They don't care about us, Beat it, Man in the mirror... Е сеа шо си љубит деца, то е друго

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom