Маички со натписи

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Еј дечки глеам низ градов т.е по дискотекиве луѓе со маички нешто со еквилајзери и мрда тоа у ритам на музиката....Ај некој нека каже инфо кај шо како да се најдат тие маички...ПоздраФ

Речиси сите спортски маички ми се со натписи,едноставно ги сакам......и сакам да ги имам,редовно ки купувам за себе и ги подарувам....За некоја недела брат ми му е роденден па ми додјде идеа да ми испринтаат маичка со напис не сум гиниколог ама мозам да те прегледам или пак ја сакам страми највеке на свет,и да му ја подарам:pipi:

А знае ли некој дали во Струмица праат такви работи, и каде?
Нека ми пише ПМ ако може... Однапред благодарам...
:salut:
Печатат во печатница Дељо, близу DVD TIM е!
околу 300 денари маица е:vozbud:

Планирам кај и да е да си напрам една
(проблем ми е шо неможам да најдам црна маичка.. ама не да е она баш долга туку кратка маичка
temnozor-girly.jpg
)
и на неа незнам сеа во план сум да им речам или да напишат I LOVE ENRIQUE IGLESIAS или The one thing about music is that there are no rules
E.I.
:pipi:

Глеам ги зборите тие маички со еквилајзери. Јас последново лето во Црна Гора кога бев најдов такви 30 евра и тоа е обична маица само се лепи тоа од горе и се активира на звук. Тоа батеријата е на крајот на маицата и пошто е подолго во џеб се носи.

Нашата поранешна репрезентативка Валентина Радулович, во времето кога настапуваше за Шлагелсе (Данска) , во еден меч на Кале против Кометал, на загревање излезе со маичка на која пишуваше
МРАЗАМ КОГА ДРУГИТЕ МИ КАЖУВААТ ШТО ДА ПРАВАМ

Еј работи тоа уште во Рамстор, пошто одамна не сум поминала?

Планирам у блиска иднина да си иштампа маичка со текст ко шо ми е тајтлот..
И уше една маичка "What tha fuck is WTF?" Планирав и една " I Fuck on teh first date" Ама некако ми е тапа фора -.- Кажујте кој е најбољи предлог преку пп или нешо -.-

Еј работи тоа уште во Рамстор, пошто одамна не сум поминала?

Кога бев пред некој ден ги немаше печатачите колку што видов. Можеби ги преместиле, ама не верувам. И крајно време беше да ги тргнат, човек само да се изнервира пошто му ја усрале маицата. :/

Navistina no comment za maickive.....segde se hit i navistina kog anekoj nosi sekoj ce se zapulu da vidi so pisuva :P toa znaci pojce vnimanie :P:P:P

јас сама си ги правам ваквите маички .. со акрилни бои . Тие не се бришат при перење и плус можам да си направам каква што сакам шара и каков што сакам натпис :smir:

е сеа не е стандардно принтање ама пак поминува...

едно лето во Охрид видов една многу интересна машка маичка со следниот натпис одзади на маицата:
I'm very shy, but i've got a big dick
инаку и јас обожавам маички со натписи, некои комотни, спортски и секојдневни

100% Македонец сакам една ваква да испечатам и одпозади Македонското знаме:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom