Маички со натписи

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
многу сакам таквите маички, а и девојка ми ги сака....

рамстор дефинитивно е затворена, значи сега кај има втора опција за печатење и по која цена со твоја маичка?

Едно позади рамстор али скупо и чкарт праат.
Едно кај студенски таму али скупи се.
И едно кај пазарче ,ми изгледаше квалитетно ама не ми кажа цена стариот.

Имам:Security:pos2:,Ѕвер,BB(bad boy),Курленце:pos2:...

Обожавам маички со натписи имам неколку,ама за жал не ми се купени од тука.Треба да има повеќе продавници тука со такви маички, очигледно е дека има голема побарувачка,т.е. дека има доста заинтересирани и фанови на такви маички:wink:

јас ке си напраам една маица Respect for www.redtube.com. само не знам каде може ако знаете каде има пишете

Тие што испорачаа маици од т-маица дали им стигнаа?

Ej znaete kade prodavaat maici so natpisi od bendovi u Skopjevo?

Едно кај студенски таму али скупи се.

Кај студентски може е скапо ама дечките праат на сито маици. А доколку се знае процедурата на принтање на сито, и квалитетот кој што го нуди ситото за разлика од пеглата дечките работат за многу ефтино.
Иди кај истите и побарај им 100 маици со една штампа, ќе видиш колку ефтино ќе ти испадне така.

113319892v15_350x350_Front_Color-Black.jpg

Муахахахха

Јас сама си напраив маичка со натпис.Буквите ги правев со акрилни бои.

На овој од Екслузив што му беше Don't hussle me I'm local :pos2:

Пред 1 недела си купив маичка со наптис Kiss me, I'm Macedonian :)

Кај студентски може е скапо ама дечките праат на сито маици. А доколку се знае процедурата на принтање на сито, и квалитетот кој што го нуди ситото за разлика од пеглата дечките работат за многу ефтино.
Иди кај истите и побарај им 100 маици со една штампа, ќе видиш колку ефтино ќе ти испадне така.

Кај за една мајца е
- 350 денари (мајца и штампа на сито од 2 страни )

За 10 мајци е по
-180 денари (мајца и штампа на сито од 2 страни)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom