Маички со натписи

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
vo praga na ekskurzija kupiv maicka so natpis mi e maka da ja slikam pa ke napisam

ONE TEQUILA (cisto napisano)
TWO TEQUILA (malce matno)
ТHREE TEQUILA (matno edvaj da se cita )

dick%20tshirt.jpg

ts235_entering_world_of_pain_new.jpg
ваква (ама црна) добив за роденден од другар. Голем фан сум на The Big Lebowski
--- надополнето: 7 март 2012 во 13:51 ---

ги обожавам овие маици
кога ќе видам некој дека носи обавезно се загледувам...
само не знам во скопје каде се печатат би напраила неколку
Можеш да испечатиш во секоја поголема печатница или во некој дуќани како ова она,трте мрте,џиџимиџарници или како ги викате таму у скопје. :D
--- надополнето: 20 март 2012 во 02:22 ---
ги обожавам овие маици
кога ќе видам некој дека носи обавезно се загледувам...
само не знам во скопје каде се печатат би напраила неколку
Можеш да испечатиш во секоја поголема печатница или во некој дуќани како ова она,трте мрте,џиџимиџарници или како ги викате таму у скопје. :D

Имам една,има повеќе прасиња натртени,и едно кое што ги ебе,и горе пишува next please...

а имам многу мерак,и увек ќе соберам пари за да си направам,и ќе ги потрошам на друго...:confused:

Сакам една со натпис : Ја дебел, ти ружна...ја ќе ослабну а ти ?

Znaci kolku sto razbrav ima karsi univerzalna sala, do kino ramstor ( ama mislim deka e zatvoreno ) kaj kuzman i karsi skopjanta sea nekoj da kaze sigurno od 2012 pa vo vtornik koga ke idem za sk da se prasprasam

Пред некое време си купив маичка од кај дечкиве:
http://www.facebook.com/people/Maicki-So-Natpis/100003805337964
Имаат некои дизајни, прават и по нарачка. Штампата е трајна. Мојата е перена неколку пати и нема гајле и маичката е квалитетна - Fruit of the loom.

Може Ли Некој да ми кажи во Струмица дали има некоја Продавница за Печатање Ја Знам Една Таа Кај Земјоделското ама Црно Бело .. а сакам во боја..
--- надополнето: 25 јули 2012 во 15:10 ---

Имате многу јака страна на www.oblecise.com.mk каде може и сами да си дизајнирате маици со свои слики или текст. Баш деновиве имаат акција преку sakampopust.mk од 40% за бели маици од Fruit of the loom со ваш дизајн. Јас планирам оваа да ја порачам:

dbc18e592b2b98fb37411a9afc4595a4.jpeg

и од назад:

39dace6f53ef352b5cb3cc1e713d0e7e.jpeg

малце дупи тоа што наплаќаат за достава 130 ден. па комбинирано со попустов ќе ме чини 790 инаку би дошло 1200 и кусур :eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom