- Член од
- 16 февруари 2006
- Мислења
- 76
- Поени од реакции
- 5
Мене првиот дел од приказната ми е најчуден - зошто некој би примил дома жена што не ја знае? Второ, за некој да направи магија ВО темелите на куќата, треба да биде присутен додека се гради. И на мене ми е чудна прикаскава, не знам што да кажам.
хаха изгледа и кај мене била истата..
беше пред некој година, зима беше и рано сабајле.тропа некоја на врата,макја ми излегува а надвор женичка у години као од Бугарија била па неспиела цела ноќ и гладна била па ако може малку да се стопли и да касне малку лепче.мајка ми и вика ајде влези и свари кафе, касна нешто и ај сеа пошто ме примивте ќе ти гледам на карти, а мајка ми не мене еве на ќерками она е млада ќе и казеш демек за некој дечко...и оваа одма почна аааа магии ти прават и истите муабети, па дајте јајце па у крпа па јас така поспана ајде и нешто кажуваше таму и кога го скрши јајцето имаше нешто црно како дебел црв гнасно и она набрзина го собра и не се сеќавам што се деси со тоа јајцето
али битното беше што ај сеа ќе ја тргаме и почна нешто да збори на 5 места по 50 евра, на 5 места по 50 евра и и вика на мајками ај дај сеа 250 евра.мајка ми
ШТОО!!!!ајде да си одиш, и оваа вештерката почна да збори, ќе видиш ти што ќе ти се деси ова она едвај ја избркавме...ејјј да неможеш и да сакаш да му направиш добро на некого види што праи...али у секој случај верувам дека постои.....

И многу други работи.
На таквите гледам со сожалување, наместо да бараат чаре да си го направат животот подобар тие бараат чаре да го уништат туѓиот и мислат дека можат, која мизерија, никој неможе да ја измени човечката судбина.
, имам силна верба во Бог, верувам во судбина, мојот живот е однапред определен и сите негативни работи што ми се слчиле во животот не ги третирам како магија, туку како период низ кој сум морала да поминам, лекција која сум морала да ја научам, негативните работи ме ојакнале како карактер, неможе постојано убавини да ми се случуваат. А фала Богу и тие ми се случиле
.