Г
Грејвдигер
Гостин
Работи за да собераш некоја пара, надоградуви Дрога за да продаваш и пак пари да зимаш

И дај некој ако има вишок пари нека ме ослободи, не ми се чека 5 саати... ~3.500.000 €
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
100% шанса иам на лижавчеДобро бе има некој лижалче украдено ?
Вчера Голф6 украдов, а 2 дена едно лижалче не можам да му земам на детено, пиштоли, пушки, ножој се му вадам, никако да го дај. Шо лижалче че беше то да се плукнам во него :nerv:
Работи за да собераш некоја пара, надоградуви Дрога за да продаваш и пак пари да зимаши Злосторства ама почеки барем до 50% шанса да може да го извршаш тава злосторство оти ќе те апсат =)
Aј за дрогава објасни ми. Еве јас произведувам 7 кила на ден. Е сега како да продавам да вадам пари?Работи за да собераш некоја пара, надоградуви Дрога за да продаваш и пак пари да зимаши Злосторства ама почеки барем до 50% шанса да може да го извршаш тава злосторство оти ќе те апсат =)
И дај некој ако има вишок пари нека ме ослободи, не ми се чека 5 саати... ~3.500.000 €
Aј за дрогава објасни ми. Еве јас произведувам 7 кила на ден. Е сега како да продавам да вадам пари?
па утре провери ке имаш 7 кила марихуанаAј за дрогава објасни ми. Еве јас произведувам 7 кила на ден. Е сега како да продавам да вадам пари?
да ја сум тоаДај бре некој нека ме ослободи алооо, оти че ве пуцам море ееј
StatusQuO ти со тој Deviance така? нешто слабо ти одат кражбите![]()
Ајде јас,ама како да го изведиме то?