Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
Се рег сега треба работи да се вршат ?

И да http://mafia.mk/click/330 за таен лик

Работи за да собераш некоја пара, надоградуви Дрога за да продаваш и пак пари да зимаш :) и Злосторства ама почеки барем до 50% шанса да може да го извршаш тава злосторство оти ќе те апсат =)

И дај некој ако има вишок пари нека ме ослободи, не ми се чека 5 саати... ~3.500.000 €

Добро бе има некој лижалче украдено ? :tapp:
Вчера Голф6 украдов, а 2 дена едно лижалче не можам да му земам на детено, пиштоли, пушки, ножој се му вадам, никако да го дај. Шо лижалче че беше то да се плукнам во него :nerv:
100% шанса иам на лижавче :)

Работи за да собераш некоја пара, надоградуви Дрога за да продаваш и пак пари да зимаш :) и Злосторства ама почеки барем до 50% шанса да може да го извршаш тава злосторство оти ќе те апсат =)

ок ок ке се допитувам до тебе нешто ак не е јасно... тс после може и клан да направаме

И дај некој ако има вишок пари нека ме ослободи, не ми се чека 5 саати... ~3.500.000 €
Aј за дрогава објасни ми. Еве јас произведувам 7 кила на ден. Е сега како да продавам да вадам пари?

Aј за дрогава објасни ми. Еве јас произведувам 7 кила на ден. Е сега како да продавам да вадам пари?

У затвор сум сега не можам убаво да видам, али кога идеш во Дрога имаш таму мени горе Продавај, Продажба... така некако и од таму пишуваш количина и што дрога продаваш...

па утре провери ке имаш 7 кила марихуана
идеш во дрога, во вториот таб - продавај, и ја продаваш :)

Дај бре некој нека ме ослободи алооо, оти че ве пуцам море ееј :)

StatusQuO ти со тој Deviance така? нешто слабо ти одат кражбите :icon_lol:

Дај бре некој нека ме ослободи алооо, оти че ве пуцам море ееј :)

StatusQuO ти со тој Deviance така? нешто слабо ти одат кражбите :icon_lol:
да ја сум тоа
иначе да, ми одат слабо, нон стоп у затвор
ама + не ги глеате моите пари :)
у сеф ми се :)

Што џабе стискам кога не враќа никој..aaaa
Nick:Dejan

Klik kaj mene ke vi vratam.
klik tuka

PS ima li nekoj za organiziran kriminal.

Klik kaj mene ke vi vratam.
klik tuka

PS ima li nekoj za organiziran kriminal.

Има ајде организирај прво ти, после ќе се смениме.може? Само чекај да излезам од затвор и немој да ме ставаш шофер неам кола моментално

Ги потрошив могучностите за трансакција
а неам пари у банка
сеа као да се излечам? -.-

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom