Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
Ако фамилиите си имаат одреден број на членови може да се направат повеќе фамилии Кајгана (1, 2, 3, 4...) И да се знаеме меѓусебно кои сме што сме. :)

Ако фамилиите си имаат одреден број на членови може да се направат повеќе фамилии Кајгана (1, 2, 3, 4...) И да се знаеме меѓусебно кои сме што сме. :)
Тоа ногу јасно ......Скај се изјасни дека сака...е сеа другите мош си имат замислено или најдено друг круг на луге за фамилија...

Тоа ногу јасно ......Скај се изјасни дека сака...е сеа другите мош си имат замислено или најдено друг круг на луге за фамилија...
Пак од Кајгана многу луѓе сме :)

само шо ќе биде кога за неколку дена, недела сите станат Кумови .. што тогаш :)
не ја имаат замислено баш како шо треба у врска со напредокот ...

само шо ќе биде кога за неколку дена, недела сите станат Кумови .. што тогаш :)
не ја имаат замислено баш како шо треба у врска со напредокот ...

Земам ми го зборо оти у просек сега да почнеш да седеп секој ден по 2 саата за недела и пол ке станеш кум и после шо......или па ке измислат нешто ново дека бета е??

Станува досадна играва. :toe:

Само крадење коли и лижавчина и во 2-3 дена можеш да станеш кум. Ептен глупо.

sdffff.png

Стигнав до 300

абе колите ги чувате или ги продавате?

и може ли да ги украде/земе некој од гаража?
и кој не проверил нека провери у тајните кликови (мн не ми вратвте)

Значи некој играчи ме курчат на играва еј ме напаѓаат 1,2,3 ги пуштам ако уште еднаш ме нападне ке купам ракета Скад ке ги испоубијам :)

@Ljypce
Ја ги продавам :))

@marko 1996

Верувал или не денес само еднаш ме има нападнато еден и толку е. Сега дека треба да помине одредено време 3-3+ мин. и не им се чека па се помалку напаѓат...

Па добро нека не се 2-3, нека се 4-5 дена. Не гледаш веќе 2-3 тројца ако не се лажам веќе се кумови.

Епа кај мене малце поспоро оди, моментално сум 93% чистач, а по 1% фаќам на 2-3 злосторства. :smir:

И кај мене ептен слабо иде, поготово работи кога вршам по 1-2% ми дават, а има понекад и ич не ми дава ебаго...

SkyDriver шо бидна?

И кај мене ептен слабо иде, поготово работи кога вршам по 1-2% ми дават, а има понекад и ич не ми дава ебаго...

SkyDriver шо бидна?

Имаш известување од администраторите дека фамилијата ќе може да се направи утре во 5 часот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom