Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Ако фамилиите си имаат одреден број на членови може да се направат повеќе фамилии Кајгана (1, 2, 3, 4...) И да се знаеме меѓусебно кои сме што сме. :)

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Ако фамилиите си имаат одреден број на членови може да се направат повеќе фамилии Кајгана (1, 2, 3, 4...) И да се знаеме меѓусебно кои сме што сме. :)
Тоа ногу јасно ......Скај се изјасни дека сака...е сеа другите мош си имат замислено или најдено друг круг на луге за фамилија...

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Тоа ногу јасно ......Скај се изјасни дека сака...е сеа другите мош си имат замислено или најдено друг круг на луге за фамилија...
Пак од Кајгана многу луѓе сме :)

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
само шо ќе биде кога за неколку дена, недела сите станат Кумови .. што тогаш :)
не ја имаат замислено баш како шо треба у врска со напредокот ...

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
само шо ќе биде кога за неколку дена, недела сите станат Кумови .. што тогаш :)
не ја имаат замислено баш како шо треба у врска со напредокот ...
Земам ми го зборо оти у просек сега да почнеш да седеп секој ден по 2 саата за недела и пол ке станеш кум и после шо......или па ке измислат нешто ново дека бета е??

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Станува досадна играва. :toe:

Само крадење коли и лижавчина и во 2-3 дена можеш да станеш кум. Ептен глупо.

Член од
13 мај 2008
Мислења
139
Поени од реакции
2
абе колите ги чувате или ги продавате?

и може ли да ги украде/земе некој од гаража?
и кој не проверил нека провери у тајните кликови (мн не ми вратвте)

M

marko 1996

Гостин
Значи некој играчи ме курчат на играва еј ме напаѓаат 1,2,3 ги пуштам ако уште еднаш ме нападне ке купам ракета Скад ке ги испоубијам :)

Г

Грејвдигер

Гостин
@Ljypce
Ја ги продавам :))

@marko 1996

Верувал или не денес само еднаш ме има нападнато еден и толку е. Сега дека треба да помине одредено време 3-3+ мин. и не им се чека па се помалку напаѓат...

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
Па добро нека не се 2-3, нека се 4-5 дена. Не гледаш веќе 2-3 тројца ако не се лажам веќе се кумови.

Епа кај мене малце поспоро оди, моментално сум 93% чистач, а по 1% фаќам на 2-3 злосторства. :smir:

Г

Грејвдигер

Гостин
И кај мене ептен слабо иде, поготово работи кога вршам по 1-2% ми дават, а има понекад и ич не ми дава ебаго...

SkyDriver шо бидна?

Член од
26 февруари 2008
Мислења
305
Поени од реакции
61
И кај мене ептен слабо иде, поготово работи кога вршам по 1-2% ми дават, а има понекад и ич не ми дава ебаго...

SkyDriver шо бидна?
Имаш известување од администраторите дека фамилијата ќе може да се направи утре во 5 часот.

Kajgana Shop

На врв Bottom