Тоа ногу јасно ......Скај се изјасни дека сака...е сеа другите мош си имат замислено или најдено друг круг на луге за фамилија...Ако фамилиите си имаат одреден број на членови може да се направат повеќе фамилии Кајгана (1, 2, 3, 4...) И да се знаеме меѓусебно кои сме што сме.![]()
Пак од Кајгана многу луѓе смеТоа ногу јасно ......Скај се изјасни дека сака...е сеа другите мош си имат замислено или најдено друг круг на луге за фамилија...
Земам ми го зборо оти у просек сега да почнеш да седеп секој ден по 2 саата за недела и пол ке станеш кум и после шо......или па ке измислат нешто ново дека бета е??само шо ќе биде кога за неколку дена, недела сите станат Кумови .. што тогаш
не ја имаат замислено баш како шо треба у врска со напредокот ...
Да беше така лесно, досега ќе бев кум.Станува досадна играва.![]()
Само крадење коли и лижавчина и во 2-3 дена можеш да станеш кум. Ептен глупо.
Па добро нека не се 2-3, нека се 4-5 дена. Не гледаш веќе 2-3 тројца ако не се лажам веќе се кумови.Да беше така лесно, досега ќе бев кум.![]()
Па добро нека не се 2-3, нека се 4-5 дена. Не гледаш веќе 2-3 тројца ако не се лажам веќе се кумови.
Имаш известување од администраторите дека фамилијата ќе може да се направи утре во 5 часот.И кај мене ептен слабо иде, поготово работи кога вршам по 1-2% ми дават, а има понекад и ич не ми дава ебаго...
SkyDriver шо бидна?