Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
Хахаха ама ви го спушти ivan_legenda нека ви кисне сега :tapp:

На овој начин ви објаснувам и ви објавувам "војна" на сите сто ја играте играва,посебно на Вас кајганџии,затоа што вие се силевте и се чаталевте дека кајгана ке се најдобри и дека некој од нашата фамилија ке биде убиен.Толку од мене во овој пост.Позрав

другар многу си навлегол во играва олади малце:pos2::pos2: излези надвор прошетај види што се дешава низ населба

На никого ништо не спуштил, само се изглупира со тој пост.

А како што кажа членот над мене, излезете малце на воздух, премногу сте пред компјутер. :kez:

Малце оф топик, Честитки! Ти беше унапреден во ранг Макро! :tv:

:tapp::tapp: Ај прочитај ушт еднаш и ти ќе се најдеш у постов под “Бадијала“... Ако си дојден тука само за да ми јадеш трици, слободен си. Фала пријатно.

Вие ја кревате прашината многу и затоа тој вас ве посочи прв :) да дојдам до кум сам ќе си седам во фамилија. :wink:

На никого ништо не спуштил, само се изглупира со тој пост.

А како што кажа членот над мене, излезете малце на воздух, премногу сте пред компјутер. :kez:

Малце оф топик, OOZ има 715 атомски, со 11.170.875 моќ.:zver:

Излагам на воздух не се секирај постојано сум надвор само треба да имате тактика кога и како да ја играте играва.

^ вакви поштувам :)...браво само напред. Што ќе ти потрчковци да ти трчкаат зад тебе. Only The best влагаат.

Ајде SkyDriver креирај фамилија и праќај покани... ако има повеќе кумови на форумот нека креират KGN1,2... А тоа колку членови има можеби има нешто за да може да се зголеми бројот на членови, како што е во ИмперијаОнлајн со истражувања и сл.
И ти играш ИмпериаОнлајн ?

Ај нападните го Tarabuka цело време ми мрси муда и ме напаѓа не сум на раат од него.И плус тој е од Бадијала.
Кој ќе ми помогне добива респек секој ден од мене нареднава недела.

Ај нападните го Tarabuka цело време ми мрси муда и ме напаѓа не сум на раат од него.И плус тој е од Бадијала.
Кој ќе ми помогне добива респек секој ден од мене нареднава недела.

Во Софија е иначе ќе го нападнав... него ти си Gangster?

жалам што мора да кажам ама од фамилијата ни Ф ке нема ... барем јас така мислам

Lamja абе и ти чекаш за да влезеш во фамилијата Cosa Nostra :pos2::pos2::pos2: сакаш да те избацам, да не бидеш примен? :nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom