Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

Член од
21 јуни 2007
Мислења
71
Поени од реакции
2
Хахаха ама ви го спушти ivan_legenda нека ви кисне сега :tapp:

Член од
3 декември 2008
Мислења
66
Поени од реакции
4
На овој начин ви објаснувам и ви објавувам "војна" на сите сто ја играте играва,посебно на Вас кајганџии,затоа што вие се силевте и се чаталевте дека кајгана ке се најдобри и дека некој од нашата фамилија ке биде убиен.Толку од мене во овој пост.Позрав
другар многу си навлегол во играва олади малце:pos2::pos2: излези надвор прошетај види што се дешава низ населба

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
На никого ништо не спуштил, само се изглупира со тој пост.

А како што кажа членот над мене, излезете малце на воздух, премногу сте пред компјутер. :kez:

Малце оф топик, Честитки! Ти беше унапреден во ранг Макро! :tv:

Г

Грејвдигер

Гостин
:tapp::tapp: Ај прочитај ушт еднаш и ти ќе се најдеш у постов под “Бадијала“... Ако си дојден тука само за да ми јадеш трици, слободен си. Фала пријатно.

Член од
21 јуни 2007
Мислења
71
Поени од реакции
2
Вие ја кревате прашината многу и затоа тој вас ве посочи прв :) да дојдам до кум сам ќе си седам во фамилија. :wink:

ivan_legenda

I`m LEGENDA
Член од
21 јули 2007
Мислења
101
Поени од реакции
2
На никого ништо не спуштил, само се изглупира со тој пост.

А како што кажа членот над мене, излезете малце на воздух, премногу сте пред компјутер. :kez:

Малце оф топик, OOZ има 715 атомски, со 11.170.875 моќ.:zver:
Излагам на воздух не се секирај постојано сум надвор само треба да имате тактика кога и како да ја играте играва.

Член од
21 јуни 2007
Мислења
71
Поени од реакции
2
^ вакви поштувам :)...браво само напред. Што ќе ти потрчковци да ти трчкаат зад тебе. Only The best влагаат.

DejanB.

Се залетувам...
Член од
20 декември 2009
Мислења
506
Поени од реакции
14
Ајде SkyDriver креирај фамилија и праќај покани... ако има повеќе кумови на форумот нека креират KGN1,2... А тоа колку членови има можеби има нешто за да може да се зголеми бројот на членови, како што е во ИмперијаОнлајн со истражувања и сл.
И ти играш ИмпериаОнлајн ?

Член од
26 јуни 2009
Мислења
562
Поени од реакции
10
Ај нападните го Tarabuka цело време ми мрси муда и ме напаѓа не сум на раат од него.И плус тој е од Бадијала.
Кој ќе ми помогне добива респек секој ден од мене нареднава недела.

Г

Грејвдигер

Гостин
Ај нападните го Tarabuka цело време ми мрси муда и ме напаѓа не сум на раат од него.И плус тој е од Бадијала.
Кој ќе ми помогне добива респек секој ден од мене нареднава недела.
Во Софија е иначе ќе го нападнав... него ти си Gangster?

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
жалам што мора да кажам ама од фамилијата ни Ф ке нема ... барем јас така мислам

Член од
21 јуни 2007
Мислења
71
Поени од реакции
2
Lamja абе и ти чекаш за да влезеш во фамилијата Cosa Nostra :pos2::pos2::pos2: сакаш да те избацам, да не бидеш примен? :nesum:

Kajgana Shop

На врв Bottom