другар многу си навлегол во играва олади малце:pos2::pos2: излези надвор прошетај види што се дешава низ населбаНа овој начин ви објаснувам и ви објавувам "војна" на сите сто ја играте играва,посебно на Вас кајганџии,затоа што вие се силевте и се чаталевте дека кајгана ке се најдобри и дека некој од нашата фамилија ке биде убиен.Толку од мене во овој пост.Позрав
И мене не ми е јасно што има врска,тие се годините.шо си има врска сега тоа со годините ? :kesa::kesa::kesa: ццц
На никого ништо не спуштил, само се изглупира со тој пост.Хахаха ама ви го спушти ivan_legenda нека ви кисне сега
Ај прочитај ушт еднаш и ти ќе се најдеш у постов под “Бадијала“... Ако си дојден тука само за да ми јадеш трици, слободен си. Фала пријатно.Хахаха ама ви го спушти ivan_legenda нека ви кисне сега
Излагам на воздух не се секирај постојано сум надвор само треба да имате тактика кога и како да ја играте играва.На никого ништо не спуштил, само се изглупира со тој пост.
А како што кажа членот над мене, излезете малце на воздух, премногу сте пред компјутер. :kez:
Малце оф топик, OOZ има 715 атомски, со 11.170.875 моќ.
Колку шо глеам ни Бадијала нема фамилија!Хахаха ама ви го спушти ivan_legenda нека ви кисне сега
Не сум од бадијала одма да разјасниме туку сме друштво сите со се во оаваа фамилија.Колку шо глеам ни Бадијала нема фамилија!
И ти играш ИмпериаОнлајн ?Ајде SkyDriver креирај фамилија и праќај покани... ако има повеќе кумови на форумот нека креират KGN1,2... А тоа колку членови има можеби има нешто за да може да се зголеми бројот на членови, како што е во ИмперијаОнлајн со истражувања и сл.
Во Софија е иначе ќе го нападнав... него ти си Gangster?Ај нападните го Tarabuka цело време ми мрси муда и ме напаѓа не сум на раат од него.И плус тој е од Бадијала.
Кој ќе ми помогне добива респек секој ден од мене нареднава недела.