Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Можете да извршувате злосторства бе? Мене уште ми нејќе:/

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
абе ова дрогата кај држи најубава цена ?
да не с епрефрлувам на секое од град во град
Секој сат се менва цената. Јас си седам во еден град и чекам добра цена.

Марихуана: 1200-1300
Печурки: 2100
Амфетамин: 3000-3100

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
Секој сат се менва цената. Јас си седам во еден град и чекам добра цена.

Марихуана: 1200-1300
Печурки: 2100
Амфетамин: 3000-3100
toteto ти си бе алооооо прееска го нападна alexandar5 торко еден:tapp: пА уште ми се заканува бадијала биле ‘јаки‘ хахахахаах бегај таму

Член од
21 јуни 2007
Мислења
71
Поени од реакции
2
Леле одвај чекам,само нека дадат да се формираат фамилии и ке почне војната:helou:.
Бидете мирни тука сум јас :)..Иначе не сум многу активен на кајгана форумов така да мене можете да ме најдете под “мафијашкото“ име Pipelin и секако не сум сеуште непријателски настроен :) ама си напаѓам :P

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
Бидете мирни тука сум јас :)..Иначе не сум многу активен на кајгана форумов така да мене можете да ме најдете под “мафијашкото“ име Pipelin и секако не сум сеуште непријателски настроен :) ама си напаѓам :P
Lamja против Pipelin
Lamja има 775 убијци кој нанесоја на противникот 442010 штета!

Pipelin има 226 убијци кој нанесоја на противникот 182315 штета!

Ти победи!
Lamja има 0 € добиени од ова!

hehhe mal potsetnik deka ne si sea za sea da se prskas ne deka sum zver ali kuti si uzivaj si:))

Член од
21 јуни 2007
Мислења
71
Поени од реакции
2
^
Многу си спор :)...ги извадив парите за печурчиња ;)и после тоа гледам порака си ме нападнал :)...

можеби имам некаква позадина не се знае :)...а нема врска со бадијала таму сум само член. Иначе и јас сум слаб за разлика од тебе СЕГА ЗА СЕГА не се знае како ќе биде понатака...поздрав.

Член од
13 мај 2009
Мислења
2
Поени од реакции
0
За жал вие сте мртов!!!
Вие бевте убиен од Dejan и успеа да Ви украде 0 €
Откако Ве уби Dejan Ви го украде паричникот каде што Ви беа парите и кредитната картичка. Балансот на банкарската сметка Ви е 0 €
Доколку сте сопственик на железничка станица или аеродром, државата ќе Ви ги одземи и ќе ги даде под јавна лицитација.

Вашиот профил ќе биде реактивиран во рок од 24 часа

аман :toe:

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
За жал вие сте мртов!!!
Вие бевте убиен од Dejan и успеа да Ви украде 0 €
Откако Ве уби Dejan Ви го украде паричникот каде што Ви беа парите и кредитната картичка. Балансот на банкарската сметка Ви е 0 €
Доколку сте сопственик на железничка станица или аеродром, државата ќе Ви ги одземи и ќе ги даде под јавна лицитација.

Вашиот профил ќе биде реактивиран во рок од 24 часа

аман :toe:

и што сега да плачиме ? :tapp::tapp::tapp::tapp:

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
Кумови
во понеделник фамилија кајгана мора да се направи

Член од
24 август 2009
Мислења
535
Поени од реакции
72
У пм да иде играва веќе на живци ми дојде, 5 пати пробувам да направам злосторство 4 пати во затвор ме пикаат.. а за кола па да не правам муабет.. :nerv: :nerv:

Член од
13 мај 2009
Мислења
2
Поени од реакции
0
Абе да идеш у затвор ајде али да ти навалат сите и да те тепаат дур не умреш??...а нз шо е поентата кога и вака итака кеш неам мн ...до моите 200к ли им дошло НЗ :nerv:

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
Абе да идеш у затвор ајде али да ти навалат сите и да те тепаат дур не умреш??...а нз шо е поентата кога и вака итака кеш неам мн ...до моите 200к ли им дошло НЗ :nerv:
ти ли бе најде да плачеш :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom