GrouchoMarx
Мочко
- Член од
- 26 јануари 2008
- Мислења
- 2.907
- Поени од реакции
- 469
Можете да извршувате злосторства бе? Мене уште ми нејќе:/
Секој сат се менва цената. Јас си седам во еден град и чекам добра цена.абе ова дрогата кај држи најубава цена ?
да не с епрефрлувам на секое од град во град
Пробај на Google Chrome.Можете да извршувате злосторства бе? Мене уште ми нејќе:/
toteto ти си бе алооооо прееска го нападна alexandar5 торко еденСекој сат се менва цената. Јас си седам во еден град и чекам добра цена.
Марихуана: 1200-1300
Печурки: 2100
Амфетамин: 3000-3100
Бидете мирни тука сум јасЛеле одвај чекам,само нека дадат да се формираат фамилии и ке почне војната:helou:.
Lamja против PipelinБидете мирни тука сум јас..Иначе не сум многу активен на кајгана форумов така да мене можете да ме најдете под “мафијашкото“ име Pipelin и секако не сум сеуште непријателски настроен
ама си напаѓам
![]()
па на тоа сум. сеа на мозила ќе пробам.Пробај на Google Chrome.
За жал вие сте мртов!!!
Вие бевте убиен од Dejan и успеа да Ви украде 0 €
Откако Ве уби Dejan Ви го украде паричникот каде што Ви беа парите и кредитната картичка. Балансот на банкарската сметка Ви е 0 €
Доколку сте сопственик на железничка станица или аеродром, државата ќе Ви ги одземи и ќе ги даде под јавна лицитација.
Вашиот профил ќе биде реактивиран во рок од 24 часа
аман![]()
ти ли бе најде да плачешАбе да идеш у затвор ајде али да ти навалат сите и да те тепаат дур не умреш??...а нз шо е поентата кога и вака итака кеш неам мн ...до моите 200к ли им дошло НЗ :nerv:
oбавезно тоа има до сеа некој кум на форумов од понеделник стартува фамилијарен собир:helou:Кумови
во понеделник фамилија кајгана мора да се направи