Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

Г

Грејвдигер

Гостин
Играва веќе на нерви ми иде... Ај оправија брзината, ама ни каматата ми работи во банката... Потрчко сум веќе една недела никако да се мрднам од 70% вршам работи, крадам коли, злосторства.. нема абер да се качи ни еден процент...

Strumi4an4e

Кајгана Момче
Член од
1 март 2007
Мислења
240
Поени од реакции
1
Дали има некој како мојот проблем? Кога одам да украдам некоја кола ја селектирам и одам изврши и ништо не се случува:toe:.Дали и кај вас е исто
Ако ја играш играта со Опера немозаеш да крадеш пробај со Chrome или Mozila...И јас го имав иститот проблем.:helou::helou:

M

mercenary

Гостин
Да не знае некој шо е работава.Ми пишува:"Грешка!! Изгледа нема да платите денес"кога сакам да стаам пари у банка.Не за друго неможам да се излечам а за лечење само со пари од банка :S

DejanB.

Се залетувам...
Член од
20 декември 2009
Мислења
506
Поени од реакции
14
Да не знае некој шо е работава.Ми пишува:"Грешка!! Изгледа нема да платите денес"кога сакам да стаам пари у банка.Не за друго неможам да се излечам а за лечење само со пари од банка :S
Чекај бе брат,сега е излезена играва додека се среди,плус гледај 1700 мафијаши има регистрирано,да се надеваме дека ке дојде барем до 10 000.

Член од
24 август 2009
Мислења
535
Поени од реакции
72
mbss некој член од форумов да не е?

Член од
13 март 2008
Мислења
223
Поени од реакции
18
ебати и никаквата игра цел ден ме блокираа не можам да ја отворам не ја ни играм веке а добро напреднував

DejanB.

Се залетувам...
Член од
20 декември 2009
Мислења
506
Поени од реакции
14
Добро бе како може само на 2,3-ца да ви неработи сварно не ми е јасно.

Член од
13 март 2008
Мислења
223
Поени од реакции
18
Добро бе како може само на 2,3-ца да ви неработи сварно не ми е јасно.
до пред 10 тина саати работеше убаво сега не знам зошто ме блокираа не може ни да ја отворам страницата на мафиа

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
откажи ја картата и купи си нова џабе ке чекаш инаку хахаха :P

Македонска работа :toe:
хахаха,знам го откажав патувањето уште одма,него ми стана чудно што стои уште така:pos2::pos2:

И добро бе ти уште чекаш за да тргне.Е ме отепа сега скрос:pos2:
хахаха,не не чекав уште,коа го видов го откажав одма патувањето

Г

Грејвдигер

Гостин
Имаш можност само 15 пати дневно да вадиш/ставаш пари во Банката.

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Му се десило нешто од ништо да влезе во затвор 24часа? Патетика.

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
сака некој почит да размениме имам 2 ? фала пријатно..

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Тибам игра и се неможам да влезам дај бе некој ако знае до што е само TRY AGAIN излева :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom