Ставај по ред,не да скокаш по неколку постови ,џабе ли пишуваат некои ?Кајгана == Мафија
Др.-АГАН = Dragan
jovanovski = Vasko
exlexmk = The Don
statusQuO = Deviance
македонче93 = Makedonce93
ЕНТЕР = dulemkd
marko 1996 = marko1996
Riken = Alchemist
marTin* = marTin*
DONEV = Donev
stefi = stefi
ivan1real = ivan1real
punkbooster = punbooster
BloodyTampon = BloodyTampon
Miovski = Miovski
GaDzz3 = Gadzevsky
krstenik = krste_nik
smokey the kid = Asancefkata
Tonchie = Tonchie
Dee_Jay = dee_jay
bama = bama
Dark King = Dark King
hektor = hektor
legend = legend
Sp4wN- = Ilija
Iceboy = Борче
Грејвдигер = Almighty
Jovoo = Jovoo
Just a Boy = Иле/Ile
kaskamc = Dejan
Gogi-ManUtd = GogiK
ace_elemenT = Alex
Ficiani = Филип
Dr.Petar* = GameMasteR
Ike = Ike
марко414 = marko414
SkyDriver = SkyDriver
kikser[g.p] = kikser
martin.gerrard = Mourinho
Кајгана == Мафија
Уживај . грешка беше , има ново сеа , иде заедно со тајниот линкСтавај по ред,не да скокаш по неколку постови ,џабе ли пишуваат некои ?
Можат и да напраат chat на самата играБТВ, убаво ќе биде мафиа.мк да направат форум оти гледам на сите форуми оваа тема (игра) е многу дискутирана, активна, популарна
се претрка маме еба чоек1,5М моќ + 1м кеш
I love this game
Ами полека малце бре, остај ги на раат колите нека дишат... Си им влегол не ги оставаш на раат ни една минутасе претрка маме еба чоек
Оти не ми се качуат процентиве на колите .... Алфа ромеото ја скапав од крадење на 30% сум уште ..
од неќна ги крадам .. и ги оставам да дишатАми полека малце бре, остај ги на раат колите нека дишат... Си им влегол не ги оставаш на раат ни една минута
http://mafia.mk/profile/383 Ajде да си размениме почитУште еден поен имам, а исто мислам дека не треба да се разменува почит, почитта се заслужува
whatever, ае кој сака да размениме ПОЧИТ!
БТВ, убаво ќе биде мафиа.мк да направат форум оти гледам на сите форуми оваа тема (игра) е многу дискутирана, активна, популарна
Мене толку (плус нешто) проценти ми е за страната на MVR...
Музејот го качив на 20% а ова коливе не мрдаат ...
МИслам дека процентот на колите се качува така што ќе качиш левел , значи клошар е најмалце , па после чистач имаш поголеми шанси и така натака , а злосторствата се , процентот се крева со повеќе кражби. Барем така миаламод неќна ги крадам .. и ги оставам да дишат
досега преку 30 Алфа Роемо фанав .. уште е 30%
Музејот го качив на 20% а ова коливе не мрдаат ...
хехех даМене толку (плус нешто) проценти ми е за страната на MVR
Ама е закон, идеш у злосторства, кликаш на тежок криминал или како се викаше тоа, скролаш кај хакирање на МВР страната, кликаш изврши и гледаш горе + 1.900.000
Синојка изглеа имаше некој баг, 5-6 пати по ред ја хакнав, затоа преку ноќ качив + милион и нешто моќ
можно е ...МИслам дека процентот на колите се качува така што ќе качиш левел , значи клошар е најмалце , па после чистач имаш поголеми шанси и така натака , а злосторствата се , процентот се крева со повеќе кражби. Барем така миалам
Идеш финансии и идеш си пишуваш коклу сакаш и стискаш депозирај а за вадење подигниКако да ставам пари у банка?