Mafia II

• Креатор на темата Креатор на темата OMGWTFBBQ
  • Време на започнување Време на започнување
Дознав дека оваа мафија ке биде многу сконцентрирана на приказната , што ќе има cut-scenes долги одприлика два саата .

Аххххх.....Играва е Лудница!....1цот беше мноОогу добра...се надевам дека оваа ке биде уште подобра.
Според се она што го има до сега во врска со играва се гледа дека е доста добро направено....и мислам дека можеби ке биде една од најдобрите игри во 2010!
Едвај чекам да искочи...ноо датата цело време се менува и секаде е различна...но најголема е веројатноста дека ке излезе Август па се до крајот на Октомври 2010. Но и тоа не е сигурно...затоа што правењето на играва оди многу споро..и треба да излезат уште 3 трејлера официјални за не многу долго време....по што се плашам дека може да излезе и покасно...:nesum:

Но да се надеваме на подоброто дека ке искочи во скоро време :)

Мафиа 2 Те чекаме ! :wink:http://en.wikipedia.org/wiki/Mafia_II#cite_note-EuroG_releasewindow-2

Уше не искача ова бе .:tapp:

Момци ! Излезе нешто најново во врска со мафиа 2 !!!!

Излезе release date !

Mafia II has an official release date! The game will be available on store shelves in North America on August 24th and internationally on August 27th for the PlayStation 3, Xbox 360, and PC. Schedule your days off now and get ready to join Vito and Joe in Empire Bay.

27 август во Европа ! Јеее :drk:

Но не само тоа излезе и Cover page-от
mafia2pc.jpg

mafia2ps3.jpg

mafia2360.jpg

Епа сега...Ни останува само да чекаме и да следиме новости и трејлери за оваа предобра игра..

Воодушевувачки ! :vozbud:

Ѕверска игра е.:vozbud:

40тите и 50тите се најболје за мафијашка игра.

Додека чекам за Mafia II, си ја симињам кецот... Да се присетам на старите добри времиња :)

Додека чекам за Mafia II, си ја симињам кецот... Да се присетам на старите добри времиња :)

Тоа би ти било добра идеа....Али графиката (N).....слаба е веќе доста....али сепак мафиа си е мафиа... :smir:

Тоа би ти било добра идеа....Али графиката (N).....слаба е веќе доста....али сепак мафиа си е мафиа... :smir:
Ја инсталирав и веќе сум при крај... и онака на памет ги знам мисиите, не ми е воопшто тешка...
Порано коа ја играв бев копиљ и разбирав малку од малку што се дешава, но сега ја сватив приказната. У пичку матер е приказната, прав филм. За двојкава очекувам уште подобро :)

Ја инсталирав и веќе сум при крај... и онака на памет ги знам мисиите, не ми е воопшто тешка...
Порано коа ја играв бев копиљ и разбирав малку од малку што се дешава, но сега ја сватив приказната. У пичку матер е приказната, прав филм. За двојкава очекувам уште подобро :)

Хаха да да...дефинитивно топ приказна...али најтешка мисија од секад ми била онаа трката со тие као формули шо се....сум се убивал од играње и на крај дознав дека има кратенка каде што им бегаш цел круг на другите и така ја поминав...иначе .... : )

За двојкава не очекувам туку сум сигурен дека ке биде прејака.. :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom