Mafia II

• Креатор на темата Креатор на темата OMGWTFBBQ
  • Време на започнување Време на започнување
There is a mafia 2 beta circling the internet and being downloaded from popular torrent websites. I fell victim to this, so I’m just letting you guys know that it’s a fake. It’s in the form of a .zix file which is a major hassle to open. After opening the file you are presented with over 4gb of errors and useless content, none of which works. :D:D:D

Шо машина барат играва....???

2К Games уште немаат кажано што машина ќе бара играва...Али јас не се секирам, си иам топ машина, на најјако нема ни да сецне, ве уверувам :pos2:

2К Games уште немаат кажано што машина ќе бара играва...Али јас не се секирам, си иам топ машина, на најјако нема ни да сецне, ве уверувам :pos2:

Добро е, сега ми е полесно. : )

Него, некако и оваа игра ми изгледа досадно...акцијата.
Ајт нека искочи па да видиме што чудо ќе испадне.

На гејмтрејлерс имасе цела емисија за мафија 2 . Играва наводно ке има Филмчиња(Cut Scenes) од вкупно траење на 2 и пол саата ... Ке биде фокусирана многу на приказната .

Најбоље ке биде играва. Mafia 1 исто беше одлична многу јака игра автентична на гангстерските времиња.Само ја одлагаат двојкава , дали и кога ке искочи ке видиме , имам јак компјутер па исплатливо е да чекам а штета е таа игра да не се игра :)

I tie so imaat ps3 ili xbox 360 nema so da se sekiraat. Samo da ne bide ko Mafia I na pc bese top, a na ps2 ili xbox ne bese bas najdobra. Ama sega nema da bide taka najverojatno. Koj ke ja ceka 2010 za Mafia II, se iznacekav za GTA IV sega i za mafia II.

Колку шо читав за играва, треба да излезе 2010 Јануари/Април, во тој период.. а и нема да барала High End конфигурации.. така имаа изјавено издавачите.. долга интересна приказна, со неколку елементи од претходниот дел колку за секавање, ке можело да купуваш коли, облека, да одиш во ресторани... само останува да чекаме... а иначе првиот дел од играва секоаш ке ми остани всрце :)..

Оптимална конфигурација

Windows Vista SP1 or Windows XP SP3
Processor Intel Core 2 Quad 2.5 Ggz or AMD Phenom X3 2.4 Ggz
ram: 3 Gb, 20 Gb of free harddrive space
VideoCard 1024 mb NVIDIA 9600 or 1024 mb ATI Radeon HD 3870

Оптимална конфигурација

Windows Vista SP1 or Windows XP SP3
Processor Intel Core 2 Quad 2.5 Ggz or AMD Phenom X3 2.4 Ggz
ram: 3 Gb, 20 Gb of free harddrive space
VideoCard 1024 mb NVIDIA 9600 or 1024 mb ATI Radeon HD 3870
Ова ти е recommended, а не minimum. Ќе ја играат и тие со послаби компјутери, без гајле.

Ова ти е recommended, а не minimum. Ќе ја играат и тие со послаби компјутери, без гајле.

Е мозам и јас да ја играм,ама ЛЕТОВО морам да мењам све во компјутерот.

A Uste kolku vreme ke izlezit igrava?:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom