Mafia II

• Креатор на темата Креатор на темата OMGWTFBBQ
  • Време на започнување Време на започнување
=-

sigurno e deka ke izleze i deka ke e za PC Playstation 3 i X Box 360 samo se uste nema datum na izleguvanje.poz

Со нетрпение го чекам вториот дел од играта што ми одзема два-три месеци од мојот живот. :)
И се надевам дека ќе биде на барем приближно ниво со кецот*.

*Нај автентичната игра што е направена до сега. :)

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:Најреалната игра до сега што сум ја играл ми беше Мафиа 1 дел... И друже да ти кажам МЕ ЗАПАЛИ КОГА ВИДОВ МАФИА 2!!! МОРА ДА ЈА ИМАААААААМММ :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Mafia

Дајте кажете што имате за играва...Што ви се свига, а што не :wink:

Mafia2_logo.png

Mafia II е продолжение на Mafia: The City of Lost Heaven. Дејствието се одвива во 1940-ите и `50-ите во Empire City - град правен според Сан Франциско и Њу Јорк. Излага во втората половина на 2009 за РС, ХВОХ 360 и РЅ3.

city_week_1.jpg

За играта:
Вито е Итало-Американец кој се обидува да го добие својот дел од Американскиот Сон. Сакајќи да го заборави тешкото детство, Вито е обземен од славата и моќта која може да му ја даде криминалниот живот.
Вито и неговиот другар од детството Џо заедно ќе влезат во светот на криминалот. Тие работат за да се докажат пред мафијата и да станат славни во градот.

Трејлер:

02.jpg

wall_2_1600x1200.jpg

wall_1_1600x1200.jpg

mafia-ii-20090120043616461.jpg

mafia-ii-20090120043625867.jpg

mafia-ii-20090120043622835.jpg

mafia-ii-20090114033302359.jpg

mafia-ii-20090114033305327.jpg

mafia-ii-20080425094244043.jpg

mafia-ii-20080425094247371.jpg

mafia-ii-20080411115110921.jpg

mafia-ii-20080411115113827.jpg

mafia-ii-20080411115123123.jpg

mafia-2-20070821092346644.jpg

Што конфигурација бара? ( дај боже да не е некаква претерана како GTA 4 ) :)

Играва ќе излези есента во 2009 година. Играчот ќе може да чита веснеци за работите од 1945 до 1950 година. Мапата во играва ќе биде 10 милји2 со околија (Countryside). На почетокот нема забранети работи да има, а базирано на моделите и менувањето на ерата, автомобилите ќе играат средна улога.Играчот ќе може да купува куќи во кој ќе може да се зачува играта (Safehouses), а во ресторан ќе може да купува хамбургер и кафе и со тоа енергијата ќе се полни. За надградба на автомобилите ќе се прави во "Empire Automobile Shop". Моторот на автомобилот ќе може да се замени, фарбата ќе се менува, внатрешниот дел се опремува одново, исто така и може да се потроши бензинот кој ќе може да се полни на повеќе места во градот. Другите луѓе ќе читаат весници, пушат цигари, ќе чекаат автобус. Во играва ќе има и теретани во кои ќе може де учи нови техники за тепање. Vito(играчот) ќе може да повика такси со кое ќе патува кај сака во градот. Багажот од автомобилот ќе може да се отвора и внатре може да се чуваат тела и оружја. Хаубата кај автомобилите ќе може исто така да се отвора, на пример за откачување на кочниците и т.н. Играчот ќе има свој автомобил со свој таблици кои ќе може да се менуваат. Vitoможе да оди и во продавници за облека и да купува различни облеки.

leeee ova ke bide ludnica.....kecot ja svrtev...koj ke ja ceka ovaa sea:)

Играва нешто ко Godfather ке биде гарант..

Ако мислиш дека ќе биде како играта The Godfather, се лажеш. Баш е обратно, Godfather e копија на Mafia, со некои елементи крадени од GTA.

Али како што гледам во Mafia 2 исто ќе има некои крадени ствари од GTA.

Ако мислиш дека ќе биде како играта The Godfather, се лажеш. Баш е обратно, Godfather e копија на Mafia, со некои елементи крадени од GTA.

Али како што гледам во Mafia 2 исто ќе има некои крадени ствари од GTA.

Smert,младичи се,пушти ги :)

Првиот дел од играта беше легендарен,единствената игра која покрај првиот дел на True Crime понуди нешто иновативно покрај GTA,уживавме во разновидните мисии и фотореалистичната графика.

Не можете ни да ја ставите во ист ранг оваа игра со Godfather,кое јас би го нарекол неоптимизирано срање од EA.
Сите кој го играле кецот,со нетрпение ја очекуваат оваа игра.

Погледнете што пишува за приказната...

The game will contain two hours of in-game cutscenes. The original game, Mafia: The City of Lost Heaven, had a screenplay of 400 pages, opposed to the 700 pages of the sequel.

ако е пдобра од првата добро ке биде, се плашам да не е лоша. xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom