Mafia II

• Креатор на темата Креатор на темата OMGWTFBBQ
  • Време на започнување Време на започнување
Smert,младичи се,пушти ги :)

Првиот дел од играта беше легендарен,единствената игра која покрај првиот дел на True Crime понуди нешто иновативно покрај GTA,уживавме во разновидните мисии и фотореалистичната графика.

Не можете ни да ја ставите во ист ранг оваа игра со Godfather,кое јас би го нарекол неоптимизирано срање од EA.
Сите кој го играле кецот,со нетрпение ја очекуваат оваа игра.

Погледнете што пишува за приказната...

The game will contain two hours of in-game cutscenes. The original game, Mafia: The City of Lost Heaven, had a screenplay of 400 pages, opposed to the 700 pages of the sequel.

Да бе ти си стариот мудрец (сезнајко), а ние сме младичи и си немаме појма од гаминг светот. Јако се лажеш друже

Да бе ти си стариот мудрец (сезнајко), а ние сме младичи и си немаме појма од гаминг светот. Јако се лажеш друже

Максо,неам намера да водам празни дебати.

Јас кажав факти зашто играва ќе биде различна и класи подобра од Godfather,ете види колкав пост си цитирал,додека ти и некои други пишувате по 1 реченица-пост,со заклучок некаков,а без факти.

Не се декларирам за мудрец,само кажувам зашто вие сите погоре бевте во заблуда за играва.
Ако нешто не е точно во мојот пост,поправи ме,тоа и ми беше целта,да има квалитетни дискусии.

Не можете ни да ја ставите во ист ранг оваа игра со Godfather,кое јас би го нарекол неоптимизирано срање од EA.
Сите кој го играле кецот,со нетрпение ја очекуваат оваа игра.

Да беше неоптимизирано срање ќе бев среќен. ЕА како да му дале на некој 12 year old noob да го кодира возењето во играта. :tapp: Дури и Screamer, игра од 1995 година која ја "растурам" до детали моментално за review за gog.com, има далеку подобро возење од Godfather.

А за Mafia 2, damn, Illusion Studios, hurry the f... up. :vozbud: Mafia беше/е подобра од сите GTA заедно досега излезени. :smir:

Да беше неоптимизирано срање ќе бев среќен. ЕА како да му дале на некој 12 year old noob да го кодира возењето во играта. :tapp: Дури и Screamer, игра од 1995 година која ја "растурам" до детали моментално за review за gog.com, има далеку подобро возење од Godfather.

А за Mafia 2, damn, Illusion Studios, hurry the f... up. :vozbud: Mafia беше/е подобра од сите GTA заедно досега излезени. :smir:

ЛоЛ ова нема везе што го збориш Rockstar се покажа во 2008 со Гта 4 и сега за сега е подобра од сите...

Hey, everyone has a right to give personal opinions, right? :)

Ја игра ли во 2002 година кога излезе? Јас правам споредба вклучувајќи го времето/технологијата кога излезе Mafia и GTA игрите. :smir:

Не сум сигурен која се играше секаде и беше хит, Мафија некако не ми буди спомени

Јас сум ја поминал Мафиа едно 5-6 пати...И не жалам за тоа...За тоа време беше ,,:vozbud:’’

Еве и еден мал Preview od IGN.

Гледајте и уживајте.:helou:

Еве ѓи главните "Features" во играта.

General Features
  • Take part in heart-stopping car-to-car gunfights, white-knuckled hand-to-hand combat and intense gunplay, all of which come together to form an intense and exciting experience
  • 2K Czech's next-generation engine allows gamers to travel from beautifully rendered outdoor environments to intricately designed interiors seamlessly without the need for loading times
  • The writing team from Mafia I returns to deliver another powerhouse script that portrays a stunning tale of survival, camaraderie and the pitfalls of pursuing the American Dream
  • Players are immersed in the Golden Era of America as Mafia II features tracks from some of the era's most influential artists

edvaj cekam, mafia rulz
ona gotfather 2 vrska nemase

Кога излага играва?

Мислам дека точниот датум уште не се знае.

На википедија пишува некаде при крај на Октомври и почеток на Ноември.

Еве и еден мал Preview od IGN.

Гледајте и уживајте.:helou:

:drk::drk::drk:

Едвај чекам да искочи играва. У меѓувреме можно е да седнам уште еднаш да го свртам првиот дел. Дефинитивно меѓу топ 5 игри на сите времиња (според мене)!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom