Mafia II

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
=-

sigurno e deka ke izleze i deka ke e za PC Playstation 3 i X Box 360 samo se uste nema datum na izleguvanje.poz

Член од
8 ноември 2007
Мислења
32
Поени од реакции
0
Со нетрпение го чекам вториот дел од играта што ми одзема два-три месеци од мојот живот. :)
И се надевам дека ќе биде на барем приближно ниво со кецот*.

*Нај автентичната игра што е направена до сега. :)

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:Најреалната игра до сега што сум ја играл ми беше Мафиа 1 дел... И друже да ти кажам МЕ ЗАПАЛИ КОГА ВИДОВ МАФИА 2!!! МОРА ДА ЈА ИМАААААААМММ :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Mafia

Дајте кажете што имате за играва...Што ви се свига, а што не :wink:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.725
Поени од реакции
52.660

Mafia II е продолжение на Mafia: The City of Lost Heaven. Дејствието се одвива во 1940-ите и `50-ите во Empire City - град правен според Сан Франциско и Њу Јорк. Излага во втората половина на 2009 за РС, ХВОХ 360 и РЅ3.

За играта:
Вито е Итало-Американец кој се обидува да го добие својот дел од Американскиот Сон. Сакајќи да го заборави тешкото детство, Вито е обземен од славата и моќта која може да му ја даде криминалниот живот.
Вито и неговиот другар од детството Џо заедно ќе влезат во светот на криминалот. Тие работат за да се докажат пред мафијата и да станат славни во градот.

Трејлер:

M

marko 1996

Гостин
Што конфигурација бара? ( дај боже да не е некаква претерана како GTA 4 ) :)

alex_death

To be or not to be!
Член од
10 октомври 2008
Мислења
583
Поени од реакции
90
Играва ќе излези есента во 2009 година. Играчот ќе може да чита веснеци за работите од 1945 до 1950 година. Мапата во играва ќе биде 10 милји2 со околија (Countryside). На почетокот нема забранети работи да има, а базирано на моделите и менувањето на ерата, автомобилите ќе играат средна улога.Играчот ќе може да купува куќи во кој ќе може да се зачува играта (Safehouses), а во ресторан ќе може да купува хамбургер и кафе и со тоа енергијата ќе се полни. За надградба на автомобилите ќе се прави во "Empire Automobile Shop". Моторот на автомобилот ќе може да се замени, фарбата ќе се менува, внатрешниот дел се опремува одново, исто така и може да се потроши бензинот кој ќе може да се полни на повеќе места во градот. Другите луѓе ќе читаат весници, пушат цигари, ќе чекаат автобус. Во играва ќе има и теретани во кои ќе може де учи нови техники за тепање. Vito(играчот) ќе може да повика такси со кое ќе патува кај сака во градот. Багажот од автомобилот ќе може да се отвора и внатре може да се чуваат тела и оружја. Хаубата кај автомобилите ќе може исто така да се отвора, на пример за откачување на кочниците и т.н. Играчот ќе има свој автомобил со свој таблици кои ќе може да се менуваат. Vitoможе да оди и во продавници за облека и да купува различни облеки.

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
leeee ova ke bide ludnica.....kecot ja svrtev...koj ke ja ceka ovaa sea:)

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.133
Поени од реакции
5.925
Играва нешто ко Godfather ке биде гарант..
Ако мислиш дека ќе биде како играта The Godfather, се лажеш. Баш е обратно, Godfather e копија на Mafia, со некои елементи крадени од GTA.

Али како што гледам во Mafia 2 исто ќе има некои крадени ствари од GTA.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ако мислиш дека ќе биде како играта The Godfather, се лажеш. Баш е обратно, Godfather e копија на Mafia, со некои елементи крадени од GTA.

Али како што гледам во Mafia 2 исто ќе има некои крадени ствари од GTA.
Smert,младичи се,пушти ги :)

Првиот дел од играта беше легендарен,единствената игра која покрај првиот дел на True Crime понуди нешто иновативно покрај GTA,уживавме во разновидните мисии и фотореалистичната графика.

Не можете ни да ја ставите во ист ранг оваа игра со Godfather,кое јас би го нарекол неоптимизирано срање од EA.
Сите кој го играле кецот,со нетрпение ја очекуваат оваа игра.

Погледнете што пишува за приказната...

The game will contain two hours of in-game cutscenes. The original game, Mafia: The City of Lost Heaven, had a screenplay of 400 pages, opposed to the 700 pages of the sequel.

Член од
25 март 2006
Мислења
357
Поени од реакции
24
ако е пдобра од првата добро ке биде, се плашам да не е лоша. xD

Kajgana Shop

На врв Bottom