Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може ли да ми кажеш од каде му е земена блузичката на мачорот ти? преубав е во неа, срцка <3
Ја земав од кисела вода, има Пет шоп спроти Sport Life, имаше различни боиМоже ли да ми кажеш од каде му е земена блузичката на мачорот ти? преубав е во неа, срцка <3
BUMP!Да не има некој трудна мачка, да ми даде маче на поклон?![]()
Се мачори чувамеBUMP!
доби некој потомци?![]()
Другар, вет права ствар, тој ќе ти каже што како иако мачкиве осеќаат ретардуси колеги и остали со недостатоци, па така и нормално дека нема да го рецкаат. Не можат да го замараат ко прво и основно. Нејсе, види провери ако има некое чаре, искрено се надевам да има, среди со време и тоа е тоа. Ти посакувам среќа и се најдобро на малиов ебач, џоа приглувМојот мачор е стар околу 6 месеци цел е бел со сини очи, и од кога е кај мене па до ден денешен има проблем со слухот. Кога го земав беше прилично мало, околу 3-4 недели, тогаш воопшто не слушаше, како што врви времето малку од малку подслушнува (ако сум зад него и да шлукнам со рацете) ... и уште од мало чудно се однесува. Кога го земав другите мачиња играа, трчаа, моето само гледаше ... сега кога ќе излезе надвор ниедна мачка не го дружи ни еден мачор не го напаѓа, само го гледаат во што е проблемот ?
Дали има некое решение за слухот ?
Да да и јас сакам албино лав да чувам ама комшииве педери ќе ме пријават во полиција ќе дојдат и ќе ми го застрелаат, во најлош случај ќе го пикнат во зоо каде ќе скапе или ќе умре од копито на пцовисано магаре.Покрај обичните мачки,(можеби сега сум и оффтопик) но би сакал да чувам африкански каракал или пума или рис,пантер...ме фасциинираат! посебно каракалот![]()
Ми текнува едно време ги имав 12 низ стан, среќа сега сум во куќа и ми остана само една и тоа баш со уличарска школа. И богами јачаш нерви кога имаш говеда низ куќа што ти го упропастуваат мебелот и слично. Се спремаш за следен стадиум во животот.Cuvam 5 macki doma
tri muski i dve zenski
edna e persiska cista
muz i (ebacot ) e obicen macor
drugite se polupersiski
a edno go sobrav od ulica
i mashallah sea e babacko
mnogu se ubavi
koj saka da napravi dobro delo
da zeme po edno gi podaruvam
epten se ubavi i kulturni
osven toa ulicarceto mangupce ubavo e ama site gi mota
posto ima ulicarska skola
koj saka da gi vdomi pisete da pp i ke se dogovorime za primopredaja.
Jас сум имал многу...Јас од стално чувам мачкиПрвата мачка ми ја подарија ко имав 7-8 години, па си живееше едни добри 6-7 години, за на крајот да ја отрујат
Сега имам две женски, стари околу година дена.
Прегледај го приврзокот 40788
Малце е глупо прашањево, сум чувал кизнај колку вакви мачиња,а не сум знаел како се викаат...
Ќе ве молам да ми кажете..
![]()