Мачки (општи дискусии)

• Креатор на темата Креатор на темата faraon
  • Време на започнување Време на започнување
Спајдер еве ти
па читај.

Лимонида фала за поздравите имаш и ти срдечни поздрави од моите маци и мене до тебе и убавицата:smir:
Што се однесува до мрежите имам поставено во едниот стан на прозорите.Мрежите се неопходни ако живееш на високо и сакаш да бидеш опуштена а воедно и твојата лепотица безбедна.Можеш да ги најдеш на зелено пазарче(јас од таму ги земав),не ме држи за збор ама мислам дека беше 50 денари од метро.

Мразам мачки пошто 2000 евра во гулаби ми имат јаденои ги тепам на сите можни начини со воздушна(има јак федер),за гла и за опашка му ги кршам р`бетите и ако одам во пеколот само заради мачките ќе одам.Не сум крив гулаби обожавам.

eve go i Tufi, btw tufi stana tatko pred necel mesec :) ako i brat mi ne saka mace togas imam edno lado sijamce za poklon ako nekoj navistina gi saka sijamkite :)
P1010628.jpg

Hehe...ajde so sreka neka mu e na Tufi tatkovstvoto:cug: ,ali epten zgoden tatko e alal da mu e:icon_lol:

Mojata maca uste nemoze da si najde decko,pa uste stoi na rasolaganje ako nekoj ima da ponudi bel ili macor so svetla sara...

IMG_0695.jpg

buciul7.jpg

моето маченце буци,што ми е подарено пред 2 дена :vozbud:

јас имам бела персиска мачка.се вика Бела и е стара една годинка!ја обожавам!!досега сум чувала мноогу мачки-секакви!и црни и шарени...ама неа најмногу ја сакам и ми е најдрага!ја добив лани за роденден и ептен си ја сакам.нон-стоп се гали,мази и обожава да си игра.кај и да иде мајка ми(или ја)само за неа играчки купуваме:)
еве слика од неа,дента кога ја добив
K3N63R904240-02.jpg

а ова е од пред 2 месеца,така нешто
GP0CLM712761-02.jpg

Сакам маче(мачорче):wink:.Ако некој има вишак нека пише.

најубавите мали пакосници, со свое јас, независност и понекогаш знаат да бидат најсебични на свет, ама заради тоа ми се најубави...чував скрос црно маче, па ја крстив кара, ама ми беше жал да ја држам затворена, па ја пуштив на слобода...срцка

бај д веј, мојот аватар, доволно зборува...

Jas imam macence od pred nekoe vreme ....saka mn da si igra i da jade pasteti...i racete mi se partal od nego!I najmnogu si go sakam....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom