Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@FLiX - Ако таа паштета е иста со таа за луѓе земи јади ја... И обратно
Незнам сликиве како да ги внесам..Ги имам во лаптопов,ама незнам да ги внесам..Ако нешто значи,не си го знам пасвордов на Кајгана,се уклучувам од запомни ме..Помагајте ако знаете..
И ја погоди бојатаи опашката и е иста
![]()
Инаку дека велевде паштета нечинело да и се дава на мачката. Прашав ветиринар и ми рече дека поточно свинска паштета не и се дава на мачка, пилешка , мисиркина, паштета од риба слободно можи да му се дава на мачката но не постојано бидејќи има многу повеќе зачин и сол во онаа која ние ја јадиме .
Мачките се карнивори, а лебот е скробна супстанца. Благо доколку јаде мачка може да ослепи. Храната треба да и биде базирана повеќе накај протеини и зеленчук, одошто масти и скроб. Паштетите не е лошо да се дава, али 3-4 пати неделно, не секој ден, зашо содржат адитиви, зачини и други состојки кои ги оптеретуваат бубрезите на мачкатаЛуѓе бре,што се замарате што е добро што не е добро..Јас за мачката кај мене конкретно,што јадам јас,тоа и давам и нејзе,не и давам ѓубре..Да земам едно кило стек похован да и испржам ако не?.Некогаш салама ќе и пресечам,јогурт,итн..Никако неможам да ја заучам само леб да јаде,ама и ние не јадеме само леб..Прееска пак паштета и намачкав,и си јаде..Ако не е добро за нејзе,нема да јаде сигурно..Еве на пример,благо ич нејаде,тоа знам..Секаква паштета сум и давал,еве дај и ти на твојата свинска паштета,10-20-30 дена,колку сакаш,и ако има било какви последици јас ќе ти купам едно кило кременадли и дај и ги нејзе..И ме нервира што ми ја отвора вратата на собата,сама си научи и ја отвора и вратата на фрижидерот ја гребе..Сето тоа го научила од гледање..
Да земам едно кило стек похован да и испржам ако не?