Мачки (општи дискусии)

• Креатор на темата Креатор на темата faraon
  • Време на започнување Време на започнување
Aa Oбожавам мачкии :back: Сум имала мн..ама сите завршиле трагично :icon_frow Последното маче што го имав беше женско.Се викаше Росалинда :) ( Малку необично име за мачка ама..нема врска :) ) Околу 1 год беше со нас ама ја згазија. Баш бев за Ск и кога си дојдов ми кажаа дека ја згазиле :(...Од тогаш повеќе не сум имала маче

Ја па поише преферирам мачка со црно бела шара, може и накај крем да иде малце поише, да се вклапаат со тепихот у дневна, размислувам за нешто вакво
инаку во Струмица и на југот уште попозната како мачка апачка

ти 100% сакаш да имаш мачор како мојот.....прав камелеон е :pos2:

Сакам мачки и кај баба ми имам 2 една обична и една персиска.
:salut:

Де бе у радовиш нека се најде некој да ми даде ма4кааааа.

Јас многу сакам мачки, но откако ми почина Мари-мачката што најмногу ја сакав на цел свет, не знам дали сум подготвена да имам ново маче, т.е и да имам не ќе можам да го сакам исто толку како Мари :nesum:

Чував една Сијамка коа бев помал и одкрив дека сум бил алергичен :(. Коа ја гњавев поеќе време почнуваа да ме чешаат очите, па после да ми солзат, да кивам и сл....од тогаш неам чувано маче, а имам огромен мерак за мачки(и кучиња). Се надевам некој ден магично ке ми помине и ке можам да си го остварам сонот, да чувам дома маче и куче шо нема да се караат :):)

Obozavam Ragdoll i Bengal :)

Ragdoll:

curley_red_removed.jpg

ragdoll-cat.jpg

Bengal:

Picturez6%20023.jpg

bengal-kitten-cat-breed.jpg

BengalCatGoldRosetted3.jpg

Ko kje iam pari za troshenje kje si kupam po edno od ovie :) Samo sho ne se eftini .. bar tuka ne se :S

Јас дома имам 2ца мачори :) ги обожавам !

Овој е неполна годинка ( некаде 8,9 месеци, го најдов пред врата во кутија :) некој сакал да ме изненади ама и ден денеска не можам да дознаам кој е, го викаме газе по паметот на сестра ми )
dsc00044d.jpg

dsc00058m.jpg

И Марко кој има 15 години ми го подари тетка ми :)

dsc00023vvy.jpg

dsc00020qcr.jpg

Sakam da zemam mace doma, imam nova kozna garnitura,i se plsam od demoliranje na istata.Pa Ve molam Vie sto imate milenicinja macki da mi kazete kako go resavate toj problem, i kade mozam da najdam sijamsko ili angorsko mace(masko da bide).Ako ima nekoj koj prodava da mi pise pp.pozdrav:smir:

Многу сакам мачки, и ги чувам уште од мали нозе.. Сега моментално имам 1 маче и ми се вика Midnight ...

Attachments

• Photo-0040.jpg
    Photo-0040.jpg
    106,1 KB · Прегледи: 4

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom