Maкедонија - Финска, 04.09.2011, (72:70), ЦАРЕВИТЕ СЕ ВО 1/8 ФИНАЛЕ!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.041
Поени од реакции
74.486
Утнав во претходниот пост, за мирна глава ни треба победа на Хрватска над Босна и победа на грција над Црна Гора. Сосема остварливо би рекол...
Црна Гора е најслаба во групава, а педериве денес ќе изиграат многу повнимателно. Проблем би бил дуелот мешу Хрватска и Босна. Незнам зошто али не им верувам многу на Хрвативе. Сепак едно 80% е сигурно дека ќе победат и двете. Ма готово е бе, носиме 4 бода понатаму:D

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Грешиш мајсторе ,овде,голема грешка за детево:)
Кажи ми што има покажано на првенството? Освен што „знаеме“ дека има мека рака, ништо друго не знаеме за него.

P

PewDiePie

Гостин
Многу јака омраза осетив прени финциве еј(што е најчудно не ни се ни соседи),мамата не измачија ама ја свртевме на крај во последна 1/4. Лестер е проклет ЦАР нека одмараат сега Гечевски,Бо и Антиќ ни требаат свежи за 1/8.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.961
Поени од реакции
15.195
Во право си експерту и јас мислам така.
Значи нигде не глумам експерт туку само пишав тоа што го мислев ( и не го мислам само ја тоа ) . Според тебе што требаше да напишам???

Брааааааааавооооооооооооооо најакииииииииииииииисмееееееееееееееее Бо легендо споменик треба да ти изградат... ??

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Антиќ мора да игра подобро и поангажирано во одбрана на линијата за 3ки. И нека не ја сили премногу самиот.

Самарџиски мора да се научи да го контролира своето тело :) многу е несмасен, како мало дете заробено во 215 цм.

Гечевски мора да скока повеќе, а Илиевски почесто да влегува на влезови и да изнудува барем прекршоци.

Целиот тим мора да ја простудира шпанската тактика на неутрализирање на клучните противнички играчи преку изнудување на нивни лични грешки.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Кажи ми што има покажано на првенството? Освен што „знаеме“ дека има мека рака, ништо друго не знаеме за него.
Епа не знаеме зашто не го пратиме,а шефот на клупа не го остава во игра,да влезе во серија,прави 1 фаул и директ на клупа,е не бива така братко.Има потенцијал во него,сепак небитно сега да се цитираме за ова.:icon_lol:

Член од
11 јуни 2010
Мислења
230
Поени од реакции
74
Чекајте сега едно не ми е јасно....

Коментаторот Игорче на Сител вика дека за конечниот распоред во групата на крајот ако имаме исти поени ќе одлучува меѓусебниот дуел. Гледав на ХРТ коментаторот Хрватски вика дека ако имаме неколку екипи исти поени ќе одлулучува кој има подобра кош разлика (исто и на официјалната страна е според кош разлика).

Сеа знае некој со сигурност како ке се рангираат екипите ако имаат ист број победи/порази, според тоа кој бил подобар во меѓусебен дуел или кош разлика?

Дека ако бидеме 1-ви ке играме со послаби, со 3-тите од другата група Д што е многу подобро.....

• Ми се допаѓа
Reactions: D_T

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
У пичку матер луѓе сонувам ли јас? Буквално не ми се верува што правиме. До пред неколку години служевме како тим со кој другите тимови се служеа за подобрување на статистика, а сега видете не цела Европа ни е на колена пред нас! Секоја чест херои, овој викенд беше најдоброто нешто што ми се случило. МАКЕДОНИЈА!!!!

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Значи нигде не глумам експерт туку само пишав тоа што го мислев ( и не го мислам само ја тоа ) . Според тебе што требаше да напишам???

Брааааааааавооооооооооооооо најакииииииииииииииисмееееееееееееееее Бо легендо споменик треба да ти изградат... ??
Абе напиши што сакаш, никој не ти брани, еее чудни луѓе... :D

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Чекајте сега едно не ми е јасно....

Коментаторот Игорче на Сител вика дека за конечниот распоред во групата на крајот ако имаме исти поени ќе одлучува меѓусебниот дуел. Гледав на ХРТ коментаторот Хрватски вика дека ако имаме неколку екипи исти поени ќе одлулучува кој има подобра кош разлика (исто и на официјалната страна е според кош разлика).

Сеа знае некој со сигурност како ке се рангираат екипите ако имаат ист број победи/порази, според тоа кој бил подобар во меѓусебен дуел или кош разлика?

Дека ако бидеме 1-ви ке играме со послаби, со 3-тите од другата група Д што е многу подобро.....
Ако влеземе во наредна фаза со некоја репрез. од Грција, Финска, и Хрватска ние ќе имаме у секој случај 4 бода поради подобар меѓусебен исход..... во случал да Црна Года победи на двете преостанати а ние загубиме од БИХ и на крај имаме исто бодови они ќе влезат со повеќе поени од нас :cautious:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom