Maкедонија - Словенија, 10.09, 17:00

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Само да си го подобрат шутот за 3ка, имаат 4 од 15-16.. Малце да го подобрат процентот, ја мислам дека ќе бидат непобедливи.

И, Мекејлеб е човекот. Без него ништо.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.746
Абе еј :pos: aбе овие не се нормални еј :pos:
Ѕверови!

П.С. Сега да им пуштиме на Русите или не ? :icon_lol:

Z

zmej gorjanin

Гостин
Браво момци секоја чест, требаше Антич да влезе малце порано а Самарџииски не ми е јасно зошто не иде под кош ебате џабе му и висина и све коа не го бива ко жена игра некоја или топка ќе изгуби или лична прави, и Илиевски треба малце похрабро, како и да е Словенциве се дрва и требаше 20 да ги тепаме јес да добро покриваа и удвојуваа во одбрана и под кошеви не јадеа доста со скокови

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
6та по ред....слабоо нели хихихих
30 Македонци > 1500 Словенции..браво за навивачите

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Нема пази , само гази :D . Растураме едноставно ова е без комент :)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
браво за цела репрезентација... не се разбирам многу во баскет ама искрено ме радува фактот дека одиме се понапред и понапред.. само имам една мала забелешка. нашиве многу промашени 3ки имаат.. или нека не се трудат толку многу за 3ка или нека одат на обичен кош.. барем јас така мислам.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Абе дајте линкови од странските форуми,да се посмееме малку

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ја мислам ја имавме најтимската игра досеа на првенствово.Сите до еден беа одлични.Гечевски беше ужасен за три али под кош беше одличен.Илиевски одличен,добро го вртеше 19 годишниот,Антич можеби малце потфрли.
Али Словенциве беа ужас невиден.А ја мислев лош шут имавме.Нашиве сватија дека утињаа па и на влезови им се тргаа.Се на се најодлично одиграно до сеа и плус со толку лош шут пак тепавме.Во 1/4 финале ако тргне шутот го наебал противникот.

Kajgana Shop

На врв Bottom