- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 31.040
- Поени од реакции
- 74.475
Алелуја тројка...
Мора да се вратиме, верувам во нашиве
Мора да се вратиме, верувам во нашиве
Добар е засега Чековски,поени и асистенција.По твојата логика што би рекол за Соколов?Што ви е бе Чеховски е дрво невидено, незнае да ни да ја води топката само знае да додава и да се гура, браво за тројките што ги дада али ипак со такви "таленти" не се станува шампион. И јас коа играм кошарка давам тројки и да ме стаат да играм би дал али не е само тоа битно, инаку баш приметите го Чеховски се плаши да ја води топката чим му додадат одма или шутира или додава....
Абе чеХовски море нуб те глеам не знаеш ништоод кошаркава не гњави,Чековски пак е супер само еве со тројкиве му излегоа од кош.Него нашиве мислат дека лесно можат да добијат без замарање и трчање во одбрана ама неможе да ги победиш овие ако ги оставаш на шут.Што ви е бе Чеховски е дрво невидено, незнае да ни да ја води топката само знае да додава и да се гура, браво за тројките што ги дада али ипак со такви "таленти" не се станува шампион. И јас коа играм кошарка давам тројки и да ме стаат да играм би дал али не е само тоа битно, инаку баш приметите го Чеховски се плаши да ја води топката чим му додадат одма или шутира или додава....
Чековски не е плејмејкер бе пријателе па да знае да ја води топката.Дечкото е центар и игра одлично во одбрана,а и од време навреме знае да погоди и тројка.Што ви е бе Чеховски е дрво невидено, незнае да ни да ја води топката само знае да додава и да се гура, браво за тројките што ги дада али ипак со такви "таленти" не се станува шампион. И јас коа играм кошарка давам тројки и да ме стаат да играм би дал али не е само тоа битно, инаку баш приметите го Чеховски се плаши да ја води топката чим му додадат одма или шутира или додава....