Nadvor od gradovite imaat veke gledam sto imaa total sat, sega se mSat .ovie nemaat rabota stom so vakvi ponudi
Прегледај го приврзокот 438639
Jas sum agent, ima rabota, posebno za msat ima najvekje, popustot bese 10 meseci sega e prodolzen na 14 i davaat dopolnitelen vtor resiver mislam deka e predobra ponudata vo sporedba so drugite operatori.ovie nemaat rabota stom so vakvi ponudi
Прегледај го приврзокот 438639
да имаат работа нема да намалуваат цени сеа и по 14месеци, што не намалат А1 и Телеком а?????????Jas sum agent, ima rabota, posebno za msat ima najvekje, popustot bese 10 meseci sega e prodolzen na 14 i davaat dopolnitelen vtor resiver mislam deka e predobra ponudata vo sporedba so drugite operatori.
Proslavuvaat rodenden na mtel i davaat popusti, od samiot start imaat ponuda so 50% popust na pretplatata.да имаат работа нема да намалуваат цени сеа и по 14месеци, што не намалат А1 и Телеком а?????????
ti pa pismen si sto pisuvam ili ne, neka skratat preptlata a ne telefoni mi dale na popust jaka muda, mislis taka se kupuva telefon od 100.000denariProslavuvaat rodenden na mtel i davaat popusti, od samiot start imaat ponuda so 50% popust na pretplatata.
A zosto vo Septemvri A1 davase 50% popust na Samsung, iPhone i nekoi dr mobilni, ne se prodavaat?
намалуваат заради што има мала побарувачка за мсат, а он ми вика имале многу претплатници, немаат ни 4цифрен број корисници на мсат, затоа и тие цени се што се, инаку феноменална им е понудата сеа на 14 месеци 50%Брат, имаш намалена претплата 50% 14 месеци. Не те разбирам.
Конкуренцијата си ја прави својата работа ,доколку понудат подобар квалитет на канали сигурно ќе отидат поголем број претплатници така и останативе оператори ке мора да ги намалат претплатитенамалуваат заради што има мала побарувачка за мсат, а он ми вика имале многу претплатници, немаат ни 4цифрен број корисници на мсат, затоа и тие цени се што се, инаку феноменална им е понудата сеа на 14 месеци 50%
Normalno deka imaat, vo sporedba so cenata imaat najdobra ponuda vo sporedba so slicnite bezicni uslugi DVBT od A1 i DVBS Total TVКонкуренцијата си ја прави својата работа ,доколку понудат подобар квалитет на канали сигурно ќе отидат поголем број претплатници така и останативе оператори ке мора да ги намалат претплатите
Незнам зашто тоа е лошо за нас ?
Колку што те следам ти си нивен агент или работиш за М тел може да ми ги пратиш кои канали ги нудите која брзина на интернет го нудите мобилена телефонија цени на разговори и сл. еве да не барам низ нетNormalno deka imaat, vo sporedba so cenata imaat najdobra ponuda vo sporedba so slicnite bezicni uslugi DVBT od A1 i DVBS Total TV
Ke ti gi pratam vo tekot na denov vo ppКолку што те следам ти си нивен агент или работиш за М тел може да ми ги пратиш кои канали ги нудите која брзина на интернет го нудите мобилена телефонија цени на разговори и сл. еве да не барам низ нет
Да и 14 месеци 50% попуст на претплатата.Што даваат за продолжување на договор ? Дали втор ресивер гратис важи и за продолжување на договор ?
Ова ти е сигурна информација ?Да и 14 месеци 50% попуст на претплатата.