m:SAT TV Mакедонија Сателитска DVB-S телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.189
Поени од реакции
549
Член од
6 септември 2007
Мислења
8.201
Поени од реакции
8.295
Jas sum agent, ima rabota, posebno za msat ima najvekje, popustot bese 10 meseci sega e prodolzen na 14 i davaat dopolnitelen vtor resiver mislam deka e predobra ponudata vo sporedba so drugite operatori.
да имаат работа нема да намалуваат цени сеа и по 14месеци, што не намалат А1 и Телеком а?????????

Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.189
Поени од реакции
549
да имаат работа нема да намалуваат цени сеа и по 14месеци, што не намалат А1 и Телеком а?????????
Proslavuvaat rodenden na mtel i davaat popusti, od samiot start imaat ponuda so 50% popust na pretplatata.
A zosto vo Septemvri A1 davase 50% popust na Samsung, iPhone i nekoi dr mobilni, ne se prodavaat?

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.201
Поени од реакции
8.295
Proslavuvaat rodenden na mtel i davaat popusti, od samiot start imaat ponuda so 50% popust na pretplatata.
A zosto vo Septemvri A1 davase 50% popust na Samsung, iPhone i nekoi dr mobilni, ne se prodavaat?
ti pa pismen si sto pisuvam ili ne, neka skratat preptlata a ne telefoni mi dale na popust jaka muda, mislis taka se kupuva telefon od 100.000denari

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.201
Поени од реакции
8.295
Брат, имаш намалена претплата 50% 14 месеци. Не те разбирам.
намалуваат заради што има мала побарувачка за мсат, а он ми вика имале многу претплатници, немаат ни 4цифрен број корисници на мсат, затоа и тие цени се што се, инаку феноменална им е понудата сеа на 14 месеци 50%

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.635
Поени од реакции
786
намалуваат заради што има мала побарувачка за мсат, а он ми вика имале многу претплатници, немаат ни 4цифрен број корисници на мсат, затоа и тие цени се што се, инаку феноменална им е понудата сеа на 14 месеци 50%
Конкуренцијата си ја прави својата работа ,доколку понудат подобар квалитет на канали сигурно ќе отидат поголем број претплатници така и останативе оператори ке мора да ги намалат претплатите
Незнам зашто тоа е лошо за нас ?

Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.189
Поени од реакции
549
Конкуренцијата си ја прави својата работа ,доколку понудат подобар квалитет на канали сигурно ќе отидат поголем број претплатници така и останативе оператори ке мора да ги намалат претплатите
Незнам зашто тоа е лошо за нас ?
Normalno deka imaat, vo sporedba so cenata imaat najdobra ponuda vo sporedba so slicnite bezicni uslugi DVBT od A1 i DVBS Total TV

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.635
Поени од реакции
786
Normalno deka imaat, vo sporedba so cenata imaat najdobra ponuda vo sporedba so slicnite bezicni uslugi DVBT od A1 i DVBS Total TV
Колку што те следам ти си нивен агент или работиш за М тел може да ми ги пратиш кои канали ги нудите која брзина на интернет го нудите мобилена телефонија цени на разговори и сл. еве да не барам низ нет

Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.189
Поени од реакции
549
Колку што те следам ти си нивен агент или работиш за М тел може да ми ги пратиш кои канали ги нудите која брзина на интернет го нудите мобилена телефонија цени на разговори и сл. еве да не барам низ нет
Ke ti gi pratam vo tekot na denov vo pp

Член од
12 јуни 2013
Мислења
109
Поени од реакции
53
Што даваат за продолжување на договор ? Дали втор ресивер гратис важи и за продолжување на договор ?

Kajgana Shop

На врв Bottom